Nejste přihlášen/a.
Tak nevím, co mi napíšete. Včera se mi stalo, když jsem šla z nákupu v Praze Čakovicích z Globusu, že mně zastavil pán s notesem v ruce, kde měl pár vyplněných řádků a nabídl mi, jakožto zákaznici Globusu, že se mohu účastnit slosování a vyhrát nějakou cenu a postup do dalšího kola, až blablabla do posledního, kde se losuje automobil. Tak jsem mu dala mobil. číslo a křestní jméno. No a dnes telefon, že jsem vyhrála lázeňský pobyt na pohybové ústrojí pro dvě osoby a postup do dalšího kola. Tak se ptám, zda má někdo stejnou zkušenost? Nebo je to blbost? PT /stařenka/
myslím, že je to jen další varianta toho jak dostat lidi na prezentaci kosmetiky, herbalife, hrnců, dek ...
Logicky, co chtěl ten chlap? Chtěl účtenku? Zajímal se o výši útraty? Ne chtěl jen kontakt. Takových s deskami nebo notesem se potuluje kolem každého obchodu po celé republice.
Pro něj byl důkaz košík s nákupem, hned, když jsem prošla dveřma. No tak je to podvod. Bóóóže, jak jsem stará, tak jsem blbá. Tak už na jeho volání nikdy nebudu reagovat. Tak díky za odhad. PT /stařenka/
Pt, víte, ono třeba i Billa, Penny a tyhle všemožné markety dělají soutěže, to je pravda.
ALE
Věřím, že ti lidé vyhrají, věřím, že jejich fotografie v letáku je skutečná. Je to pouze marketing, nalákání dalších zákazníků. Proč ne? Ale ty lázně by Vám nedali takhle potichoučku, to mi věřte. Pozvali by si Vás na focení, na předání výhry. Pořádně by to zveřejnili.
Mařenko, máte pravdu, kdoví, co bych pro to musela udělat a já jsem ráda, že se dobelhám na ten nákup. Pouštím to z hlavy a na jejich telefon už nebudu reagovat. Moc děkuji Zajdovi888, Alfovi a Vám, že jste mi to vysvětlili. PT /stařenka/
Já se nedivím, že Vás to zlákalo, taky bych se dala ukecat. Už je to pár let a také v Globusu nás u pokladny odchytila manažerka a sdělila nám, že ten nákup jako nevím kolikátý zákazník máme zdarma. No a my tam byli pro chleba a 4 jogurty.
No právě Liduš, bylo to na veřejném místě, kde je spousta lidí, kdo jde okolo, to slyší a vidí. No a to byl asi záměr. Moc jsem ráda, že mi moji milí rádcové radíte. Na žádný telefon neznámého čísla už nebudu regovat. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.