Nejste přihlášen/a.
Ano. Všechny známky vydané od roku 1993 jsou platné. Výjimka je snad jen jedna, která ještě zněla na Kčs (první známka roku 1993 se státním znakem). Zkouším ověřovat a jsou dvě: filaso.cz/... a filaso.cz/... ale u té druhé nevím, ta měla být vydána 17.2. tedy už po měnové odluce (8.2.) přestože zní na Kčs.
A a B už pošta moc nerozlišuje. Tvrdí, že A doručí do 3 dnů (dřív do 1 dne) u B platilo dřív 5 dnů, nevím jak to je nově. Ale podle zkušeností je to úplně jedno, pohled s A šel klidně týden a pohled s B byl doma za dva dny den. Asi rekord jsem udělal nedávno ve Vídni, kdy jsem cca v půl šesté odpoledne hodil pohled do schránky (normálně se známkou €1,20) a na druhý den ráno jej příbuzní v zapadlé vísce středočeského kraje měli doma, to mě fakt spadla brada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.