Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důvěra jo nebo ne

Od: melanie odpovědí: 28 změna:

Dobrý den, ráda bych se podělila a získala názory od lidí, které mě neznají. Mám přítele, se kterým si rozumíme, milujeme se, vše je užasné, prostě vztah jak má být, ale: pořád nemá dořešený minulý život (manželka a dvě děti) soudí se atd, je to na dlouhé vyprávění. Na začátk uvztahu mi hodně lhal, kvůli bejvalce. Přišla jsem vždy na to až po pár týdnech, že třeba s ní byl na dovolený ( i když mi říkal, že byl s kámošem) že bxl s ní na víkend na paárty (kdy měli každej svůj pokoj) říká, že to dělal vše kvůli dětem, aby o ně nepřišel a stejně teď děti dva měsíce neviděl, protozš bejvalka byla nasraná. Nejsem důvodem rozvodu, už když jsem si s bejvalkou volala, jelikož jsem si nebyla jistá, jestli nežije dva životy, říkala mi, že jim to neklape už od kovidu. Stejně mi několikrát lhal do očí a stále vzpomínám na ty chvilky, kdy mě zranil a zklamal. Miluju ho, vím, že mám navíc, ale lásce člověk neporučí.

Přítel stále bojuje za náš vztah a nikdy by mě neopustil, i přes to, že jsem otravná tím, že ho pořád podezřívám.

Riskly by jste to s ním? i přes to, že víte, že umí lhát do očí? že Vám říkál, že jede za dětmi, ale byl víkendy s rodinou doma? --- jen kvůli tomu, že si nebyl jistý, jak to se mnou bude? má práci, kdy i před tím jezdil domů jen každých 14 dní, takže byl se mnou a ona nic nevěděla, i když ona už má taky jiného. Byli spolu kvůli dětem a ani jeden na to neměl to ukončit. Jsem zmatená, občas se mi zdá, jak mi lže a mě to vnitřně hrozně trápí.

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

6x

Kdyby to mělo mít smysl, tak by ti nelhal o dovolený s kámošem, ale pozval tebe na dovolenou s bejvalkou ať jedeš taky.

Lhář, já osobně bych vztah ukončil okamžitě hned po zjištění té "dovolené"

Pokud lže a ty ho podezříváš z dalších lží, tak není nějaká otravnost nebo žárlivost, ale jednoduše nejsi úplně blbá. Až ti vyšumí zatemnění mozku láskou, tak ti dojde co mu teď toleruješ..

melanie
hodnocení

na tu dovču jsem měla jet já s ním, pozval mě, ale já mu to zrušila, kvůli me sestře, proto místo kámoše, který nemoh vzal jí, ale nevezmeš prostě bejvalku na dovču, když ti to s ní neklape. Ten týden s dětmi co byli to ještě i chápu, je to kvůli dětem, ale víkend s bejvalkou, to nepochopím nikdy. -- jak říkáš, nevěří mu nic, on je i trošku hloupější, proto nevím, jestli lže, nebo je hloupej :D chci s ním stavět barák, na mé parcele, proto teď pořád přemýšlím, před tím to bylo jen o nás dvou, ale barák? to už neni sranda :)

hodnocení

4x

Dobrý den. Ne, neriskla bych to. Bez důvěry nemůže vztah nikdy dobře fungovat.Píšete, že by Vás přítel nikdy neopustil..Tím si ale nikdo nemůže být nikdy jistý...Zvláště, když Vám lže již nyní..Nemá smysl být ve vztahu ve kterém se trápíte pochybnostmi..

hodnocení

2x

Těžko radit. Já tedy můj skromný názor. Lež je jedna z vlastností, kterou absolutně netoleruji. S takovým člověkem bych nebyla. Bude vám lhát celý život. Ale je to vaše volba.

melanie
hodnocení

děkuji za názor, souhlasím na 100%

hodnocení

2x

"Lhář v jednom, lhář ve všem."

Pryč od něj, protože si nikdy nebudete jistá, zda Vám opět nelže.

melanie
hodnocení

to je ten můj problém

hodnocení

2x
"Kdo lže, ten krade."
Bez legrace, s člověkem, který je zvyklý nepříjemné situace řešit lhaním, bych žít nechtěl. Nikdy mu nebudete moci věřit. On je svým způsobem postižený. Normální člověk má v hlavě blok, který mu velmi brání lhát. On tento blok nemá, nejvýš ho naučíte lhát opatrněji a mazaněji.
melanie
hodnocení

říkám si, jestli neni nemocný. Ten člověk je hodnej opravdu. Umřel mi taťka, přestěhoval se ke mě do česka, pomáhá na bárku, děla pro mě vše. Když lhal ty první měsíce vztahu, sex byl, ale udělat se nemohl. --- bude to nějaká nemoc. .. teď se opravdu snaží, jen si říkám, že lidi se němění.

Že lže se nevylučuje s tím, že může být hodný. Ale se lhářem je fakt těžký život. Je to něco jako feťák, který vám každý den bude slibovat, že už s tím skončí.

hodnocení

2x
Docela váhám zda to myslí paní vážně, nebo si dělá srandu.
To jako že fakt jel její přítel s bejvalkou na dovolenou a vymluvil se, že to dělá kvůli dětem?
Tak měl na dovolenou vzít i tazatelku. Pán by spal v pokoji s přítelkyní, která se tu ptá a dětičky by spali v pokoji s bývalou a jejím současným typkem. Rozhodně rozumnější než tohle
A paní ještě přemýšlí, co má dělat?
To je BIZÁR jak z bulváru... *sok* *zmateny*

hodnocení

1x

Vás by mělo prvořadě zajímat ono dlouhé vyprávění, proč nemá vyřešený minulý život, jak a kdy co hodlá vyřešit, jak se chce s manželkou vypořádat majetkově, jak se chce stýkat s dětmi, jak je bude zabezpečovat atd. To, co v tomto období nakuká nějaké milence, s kterou nemá děti, majetek a nejspíš ani domácnost, je lhostejné.

stalker
hodnocení

1x
Z pohledu chlapa:
Své holce nelžu, občas neřeknu celou pravdu, když se mě vyptává na něco, o čem s ní prostě nechci mluvit. Ne že by to bylo něco nekalého, prostě se mi nechce. Avšak pokud by se mě na konkrétní věc zeptala, řekl bych jí pravdu jak to je. Chlap má mít svou čest. Nevyslepičit hned všechno jak přijdu domů a lhaní do očí jsou dvě rozdílné věci. To druhé je podle mě jasná ukázka člověka, který se pro vztah nehodí. Je to na Vás, ale za sebe říkám jeden fakt: Rozejít se teď nebude tak hrozné, jako rozejít se za pár let, až budete spolu sdílet kus života, majetek, zážitky, budete mít třeba vlastní děti...
Pokud Vám lže do očí už teď a nepřijde pak sám za vámi třeba za týden, a neřekne pravdu jak to bylo, nemá svědomí a bude vám lhát celý život.

olinl
hodnocení

0x

Atˇ si vybere tebe nebo ji-nic mezi tím..(vyzvednout děti atd. se nepočítá)

melanie
hodnocení

vybral si měl, už před 6 lety, ale teprve 2 roky spolu chodíme. Rozchod v DE trvá o něco déle

leger
hodnocení

0x
Pokud máš na víc - tak proč si nevíš rady?
Lásce že neporučíš? Ale kdepak! To jen vy ženy preferujete badboye, nevíte ani proč vás to přitahuje. Ve slutečnosti kdyby byl hodný, poplakal si s útrapami bejvalky, tak by tě to odpuzovalo a vůbec bys s ním nešla.
Ty ani nevíš jestli je chytřejší nebo hloupější jak píšeš. hádám že ti asi řekl, že tě nechtěl do toho zatahovat.
Ženský mozek je zvláštní. nejvíce jste atraktivní pro ženskou, když jí řeknete, že vám není vůbec nezáleží, Že je vám jedno jak to dopadne :)
melanie
hodnocení

každý z nás máme navíc, ano, moje chyba. Měla jsem dost partnerů, vím, kde dělat kompromis a kdy utíkat, ano. Zamilovala jsem se v životě jednou a je to jiný pocit, než před tím, co jsem měla za partnery. Myslím, když někdo pozná ten pocit, chápe co je to láska. Nejde o badboye, kreténů jsem měla už dost. On je velice citlivý, brečet taky brečí, umí ukázat city. uvědomuje si chybu, vždy hledá co by změnil, aby mě jeho minulost stále nelimitovala, ale má otázka tu byla, názor na lháře.

Je težké tu vše popsat, aby to bylo jasné, proto chápu Váš komentář :)

asd1

kreténů jsem měla už dost

No právě, podvědomě si je vybíráš.. A tohle je další z nich *smich* Tvůj život, jaký si to uděláš takový to budeš mít...

leger
Hele my tady neumíme posoudit intenzitu oné lži, třeba to byla jen polopravda? stejně tak neumíme posoudit tvojí náturu, zda nejsi stíhačka a neustále ho nevyslýcháš…
Skutečný chlap ženské nelže (ne ve věcech, které si ženská může snadno zjistit), a ne v důležitých věcech, lže jen srab anebo hlupák…
Ale my tady nevíme, s jakou intenzitou na něj tlačíš, jak on si je nejistý, jestli je to srab, nevíme nic. třeba jen nemá dostatečně vyvinuté sociální dovednosti.
Pokud spolu ani nežijete monogamním životem, nevím, nebudu to hledat, no tak ten chlap nemá povinnost ti hlásit, s kým jede na dovolenou či výlet. to je zase na zvážení, jestli z tvého pohledu máš právo na to tyhle informace tahat, když on musí vědět, že by ti to nebylo milé…
Ale jak říkám, ženské nelžu, každopádně nemusím hned vyslepičit úplně všechno, případně se odmítnu bavit o něčem, po čem ženské z mého pohledu nic není. Přesně jak píše stalker.

p23®
hodnocení

0x

Určitě ne.

Rozumíte si, milujete se, vše je úžasné, vztah jak má být. Až na to, že je přítel ženatý a má děti.

Pokud jste svobodná dívka, proč se zahazujete s ženatým mužem, který má rodinu? No, láska je láska, jak píšete. Opustil jednu, může opustit i Vás. Milujete ho. Již nyní Vám lže, bude asi lhát i v budoucnosti. Asi se nezmění. Pokud budete mít spolu děti, bude to horší. Možná se bude vše opakovat. Máte to zapotřebí?

Držím palce. Zdravím.

melanie
hodnocení

určitě ne, děkuji za Vaší zpávu.

V téhle době mohu mít někoho svobodnýho ano, ale tam taky nebudu mít jistotu, zda to bude lhář nebo ne, je to 50 na 50 v tomhle světě. Mě vyhovuje jakej je člověk, ale třeba bute nemocný, zkusím s ním zajít někam. Nebo ho posadím na detektor lží :D musím se tomu smát... no nic, všem děkuji za názory, hlavní je že jsem zdravá a přestávám řešit kraviny. Ono dokud v tom nejsou děti, je to ok... děti neplánuju, Čas vše ukáže :)

@melanie a slyšela jste o syndromu spasitele (tedy ve Vašem případě spasitelky)?

Mimochodem, "lásce člověk neporučí" - to je takové moc, moooc hezké klišé. Necítíte, že je to jenom výmluva, abyste nemusela svoji situaci řešit?

Měla jsem za manžela lháře. Lhal stejně přirozeně, jako dýchal. Kdykoli jsem jeho lež zachytila a ukázala na ni prstem, obratně se vykroutil další lží. Dnes bych o člověka, který mi zalže, neopřela ani vidle.

ltz
hodnocení

0x
Je ve složitější situaci než vy. S manželkou se rozešel, ale ty děti, ty mu chyběly. Možná i chvilkami přemýšlel, zda se nevrátit k rodině, k dětem. I vy jste musela tušit, že vztah s mužem, co už měl manželku i děti, může ještě přinést nějaký problém. Píšete na začátku vztahu vám lhal, že byl s kamarádem. Asi mu nic jiného nezbývalo, lhal kvůli svým dětem. Nechtěl o ně přijít, ale ani o vás. Je jasné, že kdyby vám řekl, že jde se svou bývalou a dětmi, tak by se vám to nelíbilo. Asi se bál, že mu prchnete, máte přece hezký vztah, rozumíte si. Ona už má také jiného. Ale jen vy ho znáte nejlépe. Je to jenom takový názor tak z dálky.
melanie
hodnocení

MOC DĚKUJI, jste první člověk, co je empatický k této situaci. Souhlasím

Tak když ona má už jiného, tak proč nejeli všichni? Dva páry - přítel a tazatelka + bývalá manželka s jejím přítelem. Každá dvojice svůj pokoj.
Je pravda, že je pán třeba ve složité situaci, ale proč na to má doplácet současná přítelkyně?

hodnocení

0x
Teď ctu prispevek od tazatelky napsany dnes ve 13:13
Z niceho nic zacne psat o tom ,ze s nim sex byl a ze se nemohl udelat a ze je nejak nemocnej. Navic jsem prehlidnul,ze je to cizinec...
Nemuze se udelat(proc nam tohle tazatelka sdeluje?), cizinec,asi nemocnej, musi jezdit s bejvalkou na dovolenou.
Budto si to pani vymysli,nebo je to fakt bizar
Byl bych ani nepsal byval

hodnocení

0x
Ne. Jednou lhář, vždycky lhář. A ty si tak nefandi, že máš na lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]