Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbor krve

Od: id odpovědí: 8 změna:
Zdravím a prosím o polopatické přeložení výsledku kr.rozboru. Ve zprávě je to jedinný údaj zvýrazněn fixkou. Zbytek zpráv pro jistotu nečtu.
Lab - SCR - LM 361
Děkuji za vysvětlení.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Zkuste usoudit podle toho, s čím jste k lékaři šla. A pak vyjít z přečtení celé zprávy. Jestli je to číslo diagnózy a to L znamená lymfocyty /bílé krvinky/..?

id
hodnocení

Byla to preventivka, nic konkrétního. Ve zprávě je pouze uvedený text, který pokračuje - jinak vše v normě. Lékař řekl, že je vše v pořádku, na STK zase za dva roky. Zprávu jsem četla až doma. Čert aby se v tom vyznal.

hodnocení

2x
Zavolejte do laboratoře, ve které se Vas vzorek zpracovával...mohli by Vám sdělit, co je to za údaj. V laboratoře určitě ví.
id
hodnocení

Děkuji za radu, tohle by mě fakt nenapadlo.

kmet
hodnocení

0x

Asi je to náhoda, ale SCR a LM361 je označení pro elektronické součástky ;)

id
hodnocení

To jsem také našla, asi jsem robot.*smich*

Asi se jim v laboratoři rozbila elektronka z Katódy Olomóc a místo zprávy do servisu to poslali doktorovi.

hodnocení

0x

Scr nejspíš znamená screening

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]