Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rakovina prsu a alternativní léčba

Od: jirka747® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, má někdo zkušenosti s alternativní léčbou v případě rakoviny prsu? Uvítám jakoukoliv zkušenost, odkazy na informace nebo kontakty na léčitele. Prosím, jen seriozní odpovědi. Děkuji Vám předem.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

7x

Nejlepší výsledky má klasická léčba a není moc rozumných důvodů, proč se rozhodnout pro něco jiného. Bohužel o z okolí znám jak dopadly ty, které se rozhodly pro alternativní léčbu.

hodnocení

5x

Zkušenost nemám. Neexistuje žádná alternativní léčba, která by dokázala vyřešit karcinom prsu. Alternativní terapie, které doplní klasický přístup, ale můžou pomoci se zvládáním vedlejších účinků léčby, např. s únavou a podobně. Vhodná můžou být probiotika, doplňky stravy s beta glukany nebo infuze vitaminu C. Pokud uvažujete o zapojení alternativních metod do léčby, určitě se poraďte se svým lékařem.

euc.cz/...

hodnocení

5x

Osobně ne. Ale měla jsem 3 vrstevnice (2 spolužačky a známá paní), které měly rakovinu prsu. Bylo nám tenkrát asi 30 let a onemocněly v jednom jediném roce.

Dobře dopadla pouze ta, co šla okamžitě na operaci.

mate59
hodnocení

3x

Tumorů prsníka je mnoho druhů.Medicína dosahuje v léčbě velice dobrých výsledků,jasně že záleží,jak agresivní nádor je,jestli už metastázuje a podobně.Nechte vše na onkológy,neexperimentujte,prosím,alternativně se tato nemoc nevyléčí.

hodnocení

3x

Před mnoha lety začala teta klempírovat s ledvinami. Nic moc velkýho, ale zblbla a začala jezdit po všech možných i nemožných "léčitelích" a to byl vidět ten sešup se zdravotním stavem. Nakonec to skončilo transplantací, která vůbec nemusela být.

hodnocení

2x

Jako že rakovinu vyléčí vonná tyčinka či jiná blbost? To jako myslíte vážně?

Lze alternativní léčbou nahradit transplantaci?

Seriózní odpověď je řešit s onkologem. A hned.

liska5
hodnocení

2x

Co znám ženy, kterým diagnostikovali rakovinu prsu, všechy to nechaly na doktorech. Chemo, ozářky.. Sama můžete akorát pomoci tělu v sebeobraně metodou, které se říká detoxikace. K tomu pohyb v přírodě. .Švagrová před dvaceti lety nosila šátek na piráta, než jí narostly nové vlasy. Ale hned na to začala s novým životním stylem u nutriční terapeutky a na plaveckém bazéně.

hodnocení

2x
Doporučuji tuto knihu , Maria Treben se zde rakovinou hodně zabývá : antikavion.cz/...
Dále Vám doporučím napsat email ohledně rady a zdravotního stavu na ( poradna@aluska.org ) . Samozřejmě se svěřte do rukou lékařů , tyto mé rady využijte jako podpůrnou léčbu , i když moc mají mnohem větší :) . Hodně štěstí , Mario *srdce*

hodnocení

2x

Nechce se mi znovu psát to, co jsem napsala nedávno poradte.cz/... Nikdy bych na alternativní léčbu nespoléhala. Dokonce mě 3 lékaři, nezávisle na sobě, varovali před potravinovými doplňky a vitaminy. *palec*Byla jsem ukázněnou pacientkou a jsem tady dodnes. Sice v podprdě mám epitezu, ale žiju. A líbí se mi na světě.

hodnocení

0x

Alternativu skusal Steve Jobs a vysledok je smrt.

pb®
Jobs měl rakovinu slinivky břišní, u ní léčba i neléčba vyjde nastejno, do roka zemře 95% nemocných. Většina umírá do pár týdnů. Rakovinu slinivky máte šanci přežít jen tehdy, když vás otevřou kvůli něčemu jinému a ona ejhle, rakovinka slinivky. Jakmile máte příznaky, nemáte šanci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]