Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má někdo zkušenosti s alternativní léčbou v případě rakoviny prsu? Uvítám jakoukoliv zkušenost, odkazy na informace nebo kontakty na léčitele. Prosím, jen seriozní odpovědi. Děkuji Vám předem.
Zkušenost nemám. Neexistuje žádná alternativní léčba, která by dokázala vyřešit karcinom prsu. Alternativní terapie, které doplní klasický přístup, ale můžou pomoci se zvládáním vedlejších účinků léčby, např. s únavou a podobně. Vhodná můžou být probiotika, doplňky stravy s beta glukany nebo infuze vitaminu C. Pokud uvažujete o zapojení alternativních metod do léčby, určitě se poraďte se svým lékařem.
Co znám ženy, kterým diagnostikovali rakovinu prsu, všechy to nechaly na doktorech. Chemo, ozářky.. Sama můžete akorát pomoci tělu v sebeobraně metodou, které se říká detoxikace. K tomu pohyb v přírodě. .Švagrová před dvaceti lety nosila šátek na piráta, než jí narostly nové vlasy. Ale hned na to začala s novým životním stylem u nutriční terapeutky a na plaveckém bazéně.
Nechce se mi znovu psát to, co jsem napsala nedávno poradte.cz/... Nikdy bych na alternativní léčbu nespoléhala. Dokonce mě 3 lékaři, nezávisle na sobě, varovali před potravinovými doplňky a vitaminy. Byla jsem ukázněnou pacientkou a jsem tady dodnes. Sice v podprdě mám epitezu, ale žiju. A líbí se mi na světě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.