Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat zaměstnance? Polepší si v mnoha ohledech

Od: hejl odpovědí: 16 změna:

Kde sehnat pracovníka? Standardní postupy shánění, zdá se selhavají. Nechápu, proč, je to totiž dobrá nabídka. Kancelář na Praze 6, individuální pracovní doba dle potřeb, dost slušné služební auto i soukromě, notebook a telefon. Je to čistá a rozmanitá práce s elektrickými přístroji vesměs drobnými, uvedení do provozu po koupi u zákazníka, pravidelné kontroly pro Prahu a okolí, nabízejí 50t. Řidičák a vyhláška podmínkou. Kde sehnat? Hásí se samí nevhodní, nechápu, proč se na to hlásí třeba moraváci a lidi z neelektro *zmateny*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

7x
Telefon a ntb nejsou benefity, to už rovnou můžete do benefitů dát WC na pracovišti. Pokud má auto pro soukromé účely, ještě mu stát zkrouhne na zdanění.
Ale obecně- opruz se zákazníky, volná pracovní doba,ale reálně se musí přizpůsobovat zákazníkům, práce po Praze, takže vecne někde v koloně nebo hledání kde zaparkovat. A jenom za 50?

lexa
hodnocení

4x
Já vidět že mi zaměstnavatel nabízí individuální pracovní dobu spolu s notebookem a telefonem tak to neberu. Je to spíš benefit pro něj, než pro mě, protože pak často volají a otravují i mimo pracovní dobu.
Přesně tak, firemní telefon je akorát tak past na zaměstnance. Kdo v dnešní době řeší nějakou úsporu formou firemního telefonu a notebooku? To jsou věci běžné spotřeby.

smode2
hodnocení

0x

Zvýšením mzdy to vyřešíte vždy. Ostatně, kde jste vidět? Pokud vložíte konkrétní link, což nemůžete (pravidlo Z3), tak bychom věděli více. Nicméně můžete uvést alespoň přesný text inzerátu bez kontaktních údajů? Pak možná něco najdeme..

hodnocení

0x
Za 50k vám to nebude dělat ten, co něco umí, protože ten už práci má a 50k ho nedonutí ke změně. Možná hošan po škole bez praxe, ale toho asi nechcete.

riva
hodnocení

0x

Až budu v důchodu a pokud to bude zajímavá práce, tak se klidně zabavím.

hodnocení

0x

Odborna prace v Praze za pade? No to sis vpodstate odpovedel sam.

Zajimalo by me, dle ceho soudis, ze by si polepsili. Snad ne kvuli tomu autu, notasu a mobilu. To bys me rozesmal.

tj
hodnocení

0x
Kde na ty benefity pořád chodíte? :) Člověk, který by bral 50 tis. má auto, telefon i NB. Mít všechny ty krámy ještě jednou - služební... leda abych si neopotřebovával ty svoje. Stejně jako třeba permice na sport, kafe na pracovišti apod. Raději všechny benefity zrušte a nacpěte co jen to půjde do výplaty. Lidé si rozhodnou sami, co s těmi penězi udělají (resp. s tím co z nich zbyde po zdanění).
re4zon
V zasade souhlas, az na to auto. Dodaneni 1% ceny fakt neni totez, jako to 1% zaplatit. Za par stovek mesicne provozovat auto je skvela nabidka, to clovek ve vlastni rezii zvladne mozna tak s 15+ let starym jeste poctivym a nevylagrovanym. Pak je jen otazka, jak se uctuji soukrome kilometry.
Tak za mě nejlepší auto je služební, přes 10 let mě nestál provoz auta ani korunu, po změně práce jsem si koupil nový vlastní vůz a ročně mě stojí desetitisíce (servis, havarijko, PHM..)
ka

Prumerny auto reba 600 tisic, takze dodanit kazdy mesic 6000,- to bude asi vic jak par stovek ne? Nebo se neplati z toho soczdrav ale jen 15% DPFO?

A kdyz je to stary auto ale koupeny pred 10 lety tak se stale dodanuje 1% to se nevyplati.

Vetsinou se asi svindluje a nic se nedodanuje co?

krtek6

nevím proč tak řešíte to služební auto...kdo chce, umí to udělat tak, aby zaměstnanec nic neplatil

lmgify

@krtek6: Můžeš se podělit? Zajímalo by mě to.

krtek6

@lmgify: nemůžu, protože detaily neznám...ale u nás na firmě to tak funguje...u kamaráda v práci taky...oba jsme u velkých firem

Predpokladam, ze v takovem pripade jde proste o pool car, ktery je ale v praxi k dispozici pouze jednomu zamestnanci.

makak
Pokud zaměstnanec používá přidělené auto i pro soukromé účely, pak musí dodanit. Samozřejmě se na to dá kaslat...do první kontroly. Ale to je tak se vším...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]