Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rict matce ze chci antikoncepci?

Od: poradterady odpovědí: 11 změna:

Poradte jak mám řict matce ze chci antikoncepci. Přitel uz nechce pouzivat kondom a tak by jsme chtely tu antikoncepci. Je mi 15

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kr*
hodnocení

0x

Matce nemusíš říkat nic. Zajdi si ke gynekologovi požádej ho o recept. Příteli řekni, že když nechce používat kondom, tak ať ti ty pilulky zaplatí.

claire*
hodnocení

0x

Bylo by fér pilulky hradit s přítelem napůl, takže maminka asi bude muset sponzorovat. Normálně za ní jděte, pěkně si sedněte ke kávě a povídejte si o vašem vztahu s přítelem. Řekněte, že byste si ráda nechala napsat HA, protože jste zodpovědná a rozumná. Poproste maminku o zaplacení a případně chvíli odpovídejte na její starostlivé dotazy. Hlavně trpělivě, klidně a bez urážení. Máma by vás určitě měla pochopit a podpořit ;)

fidonet*
hodnocení

0x

Je Ti 15 nebo bude? Pokud bylo, jdi k lékaři. Pokud nebylo neměj pohlavní styk. Ale protože 15 let dnes není hranice, požádej matku o svolení. Určitě to pochopí, pokud nechce být babičkou ...

poradteradci
hodnocení

O zaplacení se stará přítel, jenom jsem chtěla vědět, zda můžu ke gynekologovi bez matky, pro antikoncepci...

fidonet*

záleží na té hranici 15 let. Pokud ti již bylo, můžeš jít sama ...

marenka*

Můžeš, já jsem se takhle dokonce ptala i gynekologa a pak to sdělila dceři. Řekla jsem jí, že kdyby se mi to bála říct, tak ať se alespoň takhle jistí. ;)

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

také si promysli, co budete s přitelem dělat, pokud bys náhodou otěhotněla, když dnes nechce používat prezervativ, ať si nechá provést vasektomii

podterady
hodnocení

Bez spermii to není ono!

karina*

Tobě asi 15 už dávno bylo , viď chlapče *smich*.Karina

dzoui*
25.09.10 14:36

mcester*
hodnocení

0x

Jsem máma a mám 16 letou dceru a myslím že to stačí říct česky...ale stejně bych nejdřív zvážila jestli Ti všechny ta rizika a finanční i zdravotní zátěž stojí za to,že přítel je lenivý dbát o vaše bezpečí a zdraví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]