Bylo by fér pilulky hradit s přítelem napůl, takže maminka asi bude muset sponzorovat. Normálně za ní jděte, pěkně si sedněte ke kávě a povídejte si o vašem vztahu s přítelem. Řekněte, že byste si ráda nechala napsat HA, protože jste zodpovědná a rozumná. Poproste maminku o zaplacení a případně chvíli odpovídejte na její starostlivé dotazy. Hlavně trpělivě, klidně a bez urážení. Máma by vás určitě měla pochopit a podpořit
Je Ti 15 nebo bude? Pokud bylo, jdi k lékaři. Pokud nebylo neměj pohlavní styk. Ale protože 15 let dnes není hranice, požádej matku o svolení. Určitě to pochopí, pokud nechce být babičkou ...
Můžeš, já jsem se takhle dokonce ptala i gynekologa a pak to sdělila dceři. Řekla jsem jí, že kdyby se mi to bála říct, tak ať se alespoň takhle jistí.
Jsem máma a mám 16 letou dceru a myslím že to stačí říct česky...ale stejně bych nejdřív zvážila jestli Ti všechny ta rizika a finanční i zdravotní zátěž stojí za to,že přítel je lenivý dbát o vaše bezpečí a zdraví...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.