Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjištění nečitelné SPZ z videa autokamery

Od: mibo odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

obracím se na Vás s dotazem. V pátek večer se nám stala nemilá věc, kdy nám bylo poškozeno auto od auta, co nás předjíždělo. Do této chvíle jsem si myslel, že máme relativně dobrou kameru ( cokoli se kdykoli řešilo, tak to bylo přes den a vše krásně ostré vč. SPZ ). Ovšem aktuálně, když jsem si stáhl noční záznam za účelem řešení s PČR a následně pojišťovnou, tak jsem zjistil, že SPZ není absolutně vůbec čitelná, kvalita šílená.

Chci se zeptat, neexistují nějaké programy, které by dokázaly nějakým způsobem SPZ sjistit? Když si video pomalu pouštím, dokáži vydedukovat pouze podlední dvojčíslí, které je buď 22 nebo 26, ale to je vše :(.

A druhá otázka, nemáte někdo zkušenost s kamerou, která perfektně natáčí i v noci?

Moc děkuji za jakoukoli případnou radu.

Zjištění nečitelné SPZ z videa autokamery

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Šance je, pokud se použije více snímků z videa. Ale na tè fotce to jako zdroj moc nadějně nevypadá.

kdi
hodnocení

0x

Na té fotce to vypadá jako by tam RZ ani neměl.Jen osvětlený flek.Šance nulová.

Možná šance jestli máte i havarijní.Při poškození jste zastavil a volal poldy? - ujetí od nehody.Ale asi ne,když jste dojel v klidu domů a stahoval si nic neříkající záznam.Tak smolík - si opravu zaplatíte sám.Stejně nevím jak byste prokazoval,že zrovna tohle auto udělalo škodu.Tedy řidič.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]