Nejste přihlášen/a.
To víte, že vidí. A v době nemocenské vás zaměstnavatel má právo kontrolovat, zda dodržujete léčebný režim včetně vycházek.
id: jak můžu vidět v eneschopence diagnózu,když tam na to není kolonka? Je tam kolonka konečná diagnóza ale ne začáteční ! I kdyby tam byla,tak je mi to jedno a nebudu zjišťovat na netu jestli např.65245 znamená úplavici,svrab nebo ulomená hlava.Se zajímám kde má napsaný pobyt a čas vycházek,abych pacienta mohl ,,minutu,, po desáté škrábnout o peníze.
id: Ani v té datovce není počáteční diagnoza ( ani na papírové ).JENOM KONEČNÁ a to z důvodu kdyby si chtěl pacient zažádat o inv.důchod a měl na něj nárok.Tu délku marodění si zjistí komise dle výpisu ze zdr.karty a od ostatních dalších institucí - nemusím je snad vypisovat všechny.
.Proč jste 17.09.23 v 10.37 napsala cituji: To víte že vidí.? když počáteční nevidí?
A z mé odpovědi snad poznáte,že jsem kluk se šulínkem a ne ženská s vagínou
Někdy radíte dobře a někdy fakt blbě.Stane se.
Na ,,kartě života,, se taky můžu podívat co a za kolik a kdy zaplatila zdravotní pojišťovna za měsíce/roky co jsem u doktorky nebyl.
...JENOM KONEČNÁ a to z důvodu...
Takže zaměstnavatel pak uvidí diagnózu, přesněji její číslo dle číselníku?
Diagnozu vidí jen sociálka. Zaměstnavatel ne. Zaměstnavatel ale vidí, jaké zdravotnické zařízení vydalo to rozhodnutí o neschopnosti.
Na neschopence je diagnóza udaná číslem. Vis např.: vitalsoft.cz/...
ZAměstnavatel by musel být v tomto ohledu mírně zdravotně vzdělaný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.