Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit dívku po Badoo při vzájemné shodě?

Od: happyman odpovědí: 5 změna:

Zdravím a krásnou sobotu všem :)

Jak nejlépe oslovit dívku po Badoo? Jak vložit nějaký pěkný kompliment, chválu atd.?:)

Chci začít pěkně konverzaci a trochu vtipně (inteligentní humor). Vyhnout se obehranému klišé, jako věty typu:"Jak se máš?" "Moc mě těší, že se chceš sejít". "Rád Tě poznávám". " Moc Ti to sluší" ale toto potěší.

Děkuji všem a jakékoliv typy, rady, zkušenosti uvítám.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x
Tak jak chceš ty. Nebo mi na ni pošli kontakt a podle mého jí oslovim ja. Když bych ti poradi, tak bys to totiž nebyl ty ale někdo jiný... ;)
Mmch na bado je tretina těch dívek nudici se důchodce, druhá slapky nebo zoufalky a třetí ten zbytek, a to je ještě optimismus;)
happyman
hodnocení

To já ji oslovím, Ty určitě už nějakou máš:) Podle sebe to bude nejlepší :)

liska5

Tak tomu bych nerozuměla*nevi*

hodnocení

2x
Já na to používal jednoduchou větu..
Ahojky, nemáš čas a chuť prohodit pár slov?
No a pokud odepsala kladně, tak sem se začal s ní bavit jako bych ji znal už třeba rok. Normálka co jsem dělal během dne a jak je něco na prd, nebo tak.. do toho vložit pár otázek na ní a až pak začít s nějakým menším komplimentem. Rozhodně ho nevybalit hned, protože na to jsou ty holky dneska zvyklé a zapadl bys mezi ostatní.
Nejlepší je psát delší zprávy, popřípadě hned hodit nějakou hlasovku. Každopádně z vlastní zkušenosti vím, že pokud se holka nechytne a na tvé delší zprávy odpoví jen stroze, tak neztrácej čas, nemá zájem

hodnocení

1x

Ak je to pubertacka povedzme 15 - 20 rocna, tak sance zaujat ju online su male az nulove. Jej pisu denne mnohi mladici ako vy a dobre je to akurat na to, aby sa mohla chvalit kamaratkam. Komplimenty dostava aj od inych, cim sa chcete odlisit od stada?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]