Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odborové svazy-náklady

Od: misabalu* odpovědí: 3 změna:

Zajímalo by mě, kolik je v naší zemi odborářů-profesionálů, tedy jejich "prací" je být odborář. Kolik se pohybuje takový plat odborářského předáka? Kolik peněz "spotřebují" budovy, počítače, papír, energie, benzín, telefony pro provoz, kolik z toho jde z příspěvků pracujících a kolik z jiných zdrojů?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

adresa odborové centrály je:

tam položte dotaz

doplněno 21.09.10 17:17:

http://www.cmkos.cz/

cmkos.cz/...

všem můžete poslat svůj dotaz.

misabalu*
hodnocení

Tak jsem poslal otázku tam, jsem celkem zvědavý, copak mi přijde. Jediný kontakt je na tiskovou mluvčí. Obávám se, že to bude pastva pro češtináře a filozofy. Jakmile něco dojde, pochlubím se.*ee*

kr*
hodnocení

0x

Příspěvky odborům platí jejich členové. Další peníze mají od sponzorů. Platy odborářských funkcionářů jsou takové, jaké si členové organizace odhlasují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]