Nejste přihlášen/a.
Ahoj ani nevim proč to sem vůbec píšu možná proto že se nemám pořádně komu vypovídat je to problém kterej mě trápí dost dlouho 14 let.
14 Let je dlouhá doba já to chápu ale dříve jsem si psal na lide.cz s jednou holčinou která prostě zůstala v mé paměti dodnes a někdy se mi oní zdá a to už 14 let někdy naní myslim třeba jak se zrovna má co dělá a další věci, pomatuju si že jsme si každý den psali nebo jezdila s rodiči na chatu a kvůi mě si tam pořídila i internet a prostě jiná holka než ostatní jiný psaní jinak to člověk prožíval a to mám do dneška nikdy se mi tohle s nikym nestalo.
To ještě nebyl Facebook jen lide.cz skype a ICQ ve spoustu věcech lepší byla ta doba tušim rok 2009 byla doba kdy jste nikomu psát nemuseli a ozvalo se vám samo od sebe tolik fajn lidí v tý době že jste neztíhali ani odepisovat dnes jste rádi že vám napíše aspon sám od sebe jeden člověk.
Bohužel pak zrušily lide.cz a pak vlastně už nebyl žádný kontakt, nevim vlastně ani proč se tenkrát mezi námi ztratil kontakt pomatuju si že pak někoho měla ale to pak jsem jí nechal protože nejsem typ člověka co rozbijí někomu vztah ale po letech jsem jí našel na Fb a prostě už je jiná, chápu že se lidi po celí život se měni ale mě se zdá že dost k horšímu protože i to že jsem se jí ozval tak se mi vysmála nebo mě na každou zprávu ignoruje nejhorší je že vás to hrozně mrzí že jste z toho smutný zoufalý a tomu člověkovi to nevysvětlíte že k tomu člověkovi něco cítíte nebo že ho máte rádi nebo prostě chcete toho člověka mít ve svim životě a nemůžete stim nic udělat
. Myslel jsem si že si nostalgicky zavzpomínáme zasmějeme a napíšeme si co novýho jak se má atd nečekal jsem takovou reakci
.
Omlouval jsem se jí že jsme ztratily nasebe dřív kontakt že už ani nevim co se vlastně stalo, prostě nechce si psát nechce se bavit a ještě jsem jí psal že bych jí rád i viděl osobně a někdy rád i obejmul a něco hezkýho pro radost jí koupil řetízek něco jako symbol duvěry a že aby mě brala za člověka kterýmu se dá věřit a ve všech oblastech i spolehnout bohužel . Jen teda nechápu proč se mi tolik let oní zdá proč každý den na toho člověka myslim v práci po práci když jdu spát když stávam pořád prostě, nikdy se mi tohle nestalo, jinak mi je 29 let ale prostě to tak mám a když si natoho člověka vzpomenu tak to mrzí ale i bolí
. Dlouho jsem čekal že se mi jednou sama ozve asi se to nikdy nestane
. To asi znáte když vám na někom tak záleží že ho nechcete nechat napokoji že pořád bojujete
ale ten člověk vás ignoruje a zprávy čte bohužel každa zpráva byla od srdce a jak to vše cítim. Škoda že jsou lidi který se nedokážou vcítit dotoho druhýho a trochu aspoň to pochopit :/. Jen mi napsala na začátku že učí na zš němčinu a český jazyk a od tý doby konec
je strašně chytrá :/
Asi jsem si něco fakt představoval co není realný co jsem si jen sám myslel asi ani neuvědomoval, jen idealizoval něco co ani není, jinak ne už jsem nějaký vztahy měl vážný ale moc to nedopadlo dobře bud podvaděli nebo jen využívali ale z toho si nic už nedělám . Asi jo jen na dopisovaní jsem byl dobrej asi to není člověk za kterýho jsem ho měl
Děkuju že mě aspoň někdo pochopil, no mám to podobně, asi se taky změnila a dost k horšímu nevim, prostě jsem něco k ní cítil a dost ale prostě ona to nikdy asi nepochopí. Chová se kemně jako kdybych jí někdy něco udělal, prostě nechápu, nikdy jsem se k žádnýmu člověku takhle bezduvodně nechoval, nikdy jsem ani neignoroval nikoho když jsem k tomu neměl vážný důvod, já jsem to stim člověkem myslel jen dobře jen dobře prostě a ten člověk se k vám otočí prostě zady nepochopitelná věc a ještě ten pocit poníženosti a ono to fakt dost bolí a jako to hned jsem slaboch jen proto že to s nikym myslim dobře a ještě jsem byl natolik upřímný že jsem stim šel ven a napsal jak to vidim cítim. Lidi dneska moc pochopení nemaj vůbec, každej si jen jede to svoje a nikoho nic nezajímá je to nanic .
No s těmi ženskýma je to jako dost těžký, najít nějakou zu pravou hodnou když najdu v práci třeba tak zadana a když najdu s takovou se kterou si můžu normálně psát jako člověk s člověkem tak zjistim že je taky zadana. A pak je tu plno těch namyšlených s vysokym egem co si myslí že vzhled a peníze jsou všechno ale hodnoty jim nic neříkají. Ta Starší generace 40 50 let mí příjde víc taková lidštější
No ty v*le, Fermi je můj člověk. Seberte se sakra :D přesně kvůli vám mají holky ego až na strop. To jak je stavíte na piedestál a děláte z nich hvězdy. Nedivte se, že se takhle k vám zachovají, jako k fanoškům a mají vás u prdel*, můžete si za to sami. V životě bych z dobrého gesta nekoupil holce dárek ( pokud se mnou nechodí ). Tyhle podlízací techniky dávají holkám jen možnost to začít brát na denní bázi a to je pěkně v ...
Ona měla nějaké představy, ty jsi měl nějaké představy a ty se nesešly. To je úplně běžné. Od té doby uběhlo mnoho času, za který se událo mnoho událostí a člověk získává zkušenosti, které ovlivní jeho chování. Na tom není nic divného a je třeba to tak brát, ne se v tom stále přehrabovat, když druhá strana nemá zájem to vysvětlovat.
Hlavně jsi se zamiloval do své představy. Kdyby jsi si ní byl par dní, tak bys zjistil, že to je průměrná osoba, která se ti ted nastesti vybarvila. Tak toho vyuzij a podekuj ji, ze ti otevřela oči. Možná jsi nemocný nebo zoufalec dlouhodobě bez štrejchu, Sory ale tak to je.
Ne nemocný ani zoufalec nejsem jen prostě asi jsem si něco představoval myslel co není realný jsem si něco sám vytvořil v hlavě asi
ale mě nejde jí dostat do postele, chtěl jsem si jen prostě psát jak se má atd prostě jen přátele ale prostě chová se jak kdybych jí něco udělal špatnýho, no divná doba to je to je pravda,a uplně arogance a nic jinýho . Jenže jak jí člověk má dostat ven když jsem jí psal že bych jí rád viděl i osobně a uplně arogance ignor. Jen mě to trápí bral jsem jí jako starou známost, takhle hnusně se ještě nikdo kemně nezachoval :/ nečekal jsem to odní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.