Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platonická stará láska

Od: david1994® odpovědí: 25 změna:

Ahoj ani nevim proč to sem vůbec píšu možná proto že se nemám pořádně komu vypovídat je to problém kterej mě trápí dost dlouho 14 let.

14 Let je dlouhá doba já to chápu ale dříve jsem si psal na lide.cz s jednou holčinou která prostě zůstala v mé paměti dodnes a někdy se mi oní zdá a to už 14 let někdy naní myslim třeba jak se zrovna má co dělá a další věci, pomatuju si že jsme si každý den psali nebo jezdila s rodiči na chatu a kvůi mě si tam pořídila i internet a prostě jiná holka než ostatní jiný psaní jinak to člověk prožíval a to mám do dneška nikdy se mi tohle s nikym nestalo.

To ještě nebyl Facebook jen lide.cz skype a ICQ ve spoustu věcech lepší byla ta doba tušim rok 2009 byla doba kdy jste nikomu psát nemuseli a ozvalo se vám samo od sebe tolik fajn lidí v tý době že jste neztíhali ani odepisovat dnes jste rádi že vám napíše aspon sám od sebe jeden člověk.

Bohužel pak zrušily lide.cz a pak vlastně už nebyl žádný kontakt, nevim vlastně ani proč se tenkrát mezi námi ztratil kontakt pomatuju si že pak někoho měla ale to pak jsem jí nechal protože nejsem typ člověka co rozbijí někomu vztah ale po letech jsem jí našel na Fb a prostě už je jiná, :( chápu že se lidi po celí život se měni ale mě se zdá že dost k horšímu protože i to že jsem se jí ozval tak se mi vysmála nebo mě na každou zprávu ignoruje nejhorší je že vás to hrozně mrzí že jste z toho smutný zoufalý a tomu člověkovi to nevysvětlíte že k tomu člověkovi něco cítíte nebo že ho máte rádi nebo prostě chcete toho člověka mít ve svim životě a nemůžete stim nic udělat :(. Myslel jsem si že si nostalgicky zavzpomínáme zasmějeme a napíšeme si co novýho jak se má atd nečekal jsem takovou reakci :(.

Omlouval jsem se jí že jsme ztratily nasebe dřív kontakt že už ani nevim co se vlastně stalo, prostě nechce si psát nechce se bavit a ještě jsem jí psal že bych jí rád i viděl osobně a někdy rád i obejmul a něco hezkýho pro radost jí koupil řetízek něco jako symbol duvěry a že aby mě brala za člověka kterýmu se dá věřit a ve všech oblastech i spolehnout bohužel :(. Jen teda nechápu proč se mi tolik let oní zdá proč každý den na toho člověka myslim v práci po práci když jdu spát když stávam pořád prostě, nikdy se mi tohle nestalo, jinak mi je 29 let ale prostě to tak mám a když si natoho člověka vzpomenu tak to mrzí ale i bolí :(. Dlouho jsem čekal že se mi jednou sama ozve asi se to nikdy nestane :(. To asi znáte když vám na někom tak záleží že ho nechcete nechat napokoji že pořád bojujete :( ale ten člověk vás ignoruje a zprávy čte bohužel každa zpráva byla od srdce a jak to vše cítim. Škoda že jsou lidi který se nedokážou vcítit dotoho druhýho a trochu aspoň to pochopit :/. Jen mi napsala na začátku že učí na zš němčinu a český jazyk a od tý doby konec :( je strašně chytrá :/

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fermi
hodnocení

4x
Na tohle existuje jediná odpověď:
Vážně jsi takový slaboch, který chce mít ve svém životě někoho, kdo v jeho životě nechce být?! zamysli se nad hloubkou této myšlenky, děti se podívat do zrcadla, a pak si nafackuj, pokud ti to nedojde.
Ps: pokud si to ještě nepochopil, tak jsi byl její hračka, takový Medvídek pro zábavu, pro ukrácení jejich volných chvilek, aby se nenudila.
fermi
Ještě jsem to dočetl dokonce, okamžitě jí přestaň vypisovat, a začni se věnovat jiným ženským, nebo zůstaneš do smrti panic :)
jsi pro ni neatraktivní a čím víc jí budeš psát, tím víc jí budeš odpuzovat. Marníš její i svůj čas, případně jí pouze validuješ (když tvrdíš že si to čte, a nezablokovala tě rovnou).
Úplně ji vidím, jak se s kamarádkami směje, že jí zase ten otrapa a nýmand vypisuje a nahání… A zvyšuje si ego.
Ach jo, O co ti jde, chceš mít kamarádku na dopisování, to ona zjevně už z toho vyrostla (jsi snad gay?). nebo ji chceš do postele? tak na to zapomeň. K takovým dopisním kamarádům holky málokdy skočí do postele.
Omlouvám se, ale nemohl jsem než ti napsat pravdu. začni na sobě pracovat a najdi si normální že nskou, nebo chceš být incel?
hodnocení

Asi jsem si něco fakt představoval co není realný co jsem si jen sám myslel asi ani neuvědomoval, jen idealizoval něco co ani není, jinak ne už jsem nějaký vztahy měl vážný ale moc to nedopadlo dobře bud podvaděli nebo jen využívali ale z toho si nic už nedělám . Asi jo jen na dopisovaní jsem byl dobrej asi to není člověk za kterýho jsem ho měl

stalker
hodnocení

2x
Hej kámo, tohle se mi stalo taky. Zamiloval jsem se do holky přes písmenka, ale fakt hodně. Denně jsem na ní myslel, dokonce jsem jí i jednou koupil nějaký dárek pro radost (co se jí líbilo - sběratelský koníček). Napsal jsem jí i báseň. A víš co? Nic. Ona pro mě byla vším a já pro ní jen kámoš na psaní. A tohle vážně rve srdce. Z těch povrchních chytrolínů tady si nedělej hlavu. Ví o tom kulový a kdo ví jestli někdy byli takhle zamilovaní. Považují tě za slabocha, přitom nechápou, že tohle přijde samo, aniž by byl člověk slaboch, nebo ubožák. To já myslím nikdy nebyl, s holkama nebyl problém a pak se mi to u jedné taky stalo, nikdy jsme se neviděli a dokonale si rozuměli. Ale nakonec to nedopadlo. Zvedlo se jí hrozně sebevědomí, až skoro k namyšlenosti a povýšenosti a zkazila se. Buď rád, že si tomu nemusel přihlížet a zklamat se takhle osobně. Kdybys s ní žil, bolelo by to ještě o to víc. Jsou věci, které nemůžeš ovlivnit. Prostě to tak je. Není to ale ztráta, jak jí teď chápeš. Naopak. Otevřely se ti oči. Je to vysvobození, protože tvá láska k iluzi tímto končí. Časem na ní přestaneš myslet a začneš konečně svobodně žít svůj život. Tak se teď nadechni a najdi si tu pravou. Hodně štěstí. *palec*
fermi
Prej zvedlo se jí sebevědomí? Joo SAMO :))
NENE, to pit*mci jako ty jí zvedli sebevědomí, neustálými lichotkami a podlézáním! tímto vaším chorym jednáním akorát zhoršujete pozici i normálních chlapům!
Chtěl radu, tak jsem mu jí dal.Sice je to tvrdý, ale je to 1000x ověřená pravda. pokud potřebuješ chlácholit, vyhledej psychologa. pokud chceš pravdu, tak…
Aneb, chceš červenou a nebo modrou pilulku :)
hodnocení

Děkuju že mě aspoň někdo pochopil, no mám to podobně, asi se taky změnila a dost k horšímu nevim, prostě jsem něco k ní cítil a dost ale prostě ona to nikdy asi nepochopí. Chová se kemně jako kdybych jí někdy něco udělal, prostě nechápu, nikdy jsem se k žádnýmu člověku takhle bezduvodně nechoval, nikdy jsem ani neignoroval nikoho když jsem k tomu neměl vážný důvod, já jsem to stim člověkem myslel jen dobře jen dobře prostě a ten člověk se k vám otočí prostě zady nepochopitelná věc a ještě ten pocit poníženosti a ono to fakt dost bolí a jako to hned jsem slaboch jen proto že to s nikym myslim dobře a ještě jsem byl natolik upřímný že jsem stim šel ven a napsal jak to vidim cítim. Lidi dneska moc pochopení nemaj vůbec, každej si jen jede to svoje a nikoho nic nezajímá je to nanic :(.

No s těmi ženskýma je to jako dost těžký, najít nějakou zu pravou hodnou když najdu v práci třeba tak zadana a když najdu s takovou se kterou si můžu normálně psát jako člověk s člověkem tak zjistim že je taky zadana. A pak je tu plno těch namyšlených s vysokym egem co si myslí že vzhled a peníze jsou všechno ale hodnoty jim nic neříkají. Ta Starší generace 40 50 let mí příjde víc taková lidštější

pravoslavv

No ty v*le, Fermi je můj člověk. Seberte se sakra :D přesně kvůli vám mají holky ego až na strop. To jak je stavíte na piedestál a děláte z nich hvězdy. Nedivte se, že se takhle k vám zachovají, jako k fanoškům a mají vás u prdel*, můžete si za to sami. V životě bych z dobrého gesta nekoupil holce dárek ( pokud se mnou nechodí ). Tyhle podlízací techniky dávají holkám jen možnost to začít brát na denní bázi a to je pěkně v ...

hodnocení

2x

To znie ako celkom dobre rozbehnuty psychopaticky stalking. Nie znamena nie, dajte jej pokoj.

hodnocení

Jaký stalking? a jaký dejte jí pokoj vy děláte jako kdybych dělal bůh ví co proboha

Presne o tom hovorim, vam sa to vebec nezda cez ciaru, stalker ako z ucebnice.

tyler
Až zažijete opravdového stalkera, Peter, budete chytřejší. Momentálně totiž melete kraviny. Ale proč si nekopnout do tazatele, že ano. Navíc pojmem, o jehož významu máte zřejmě dosti zkreslené představy.

petrm
hodnocení

1x

Ona měla nějaké představy, ty jsi měl nějaké představy a ty se nesešly. To je úplně běžné. Od té doby uběhlo mnoho času, za který se událo mnoho událostí a člověk získává zkušenosti, které ovlivní jeho chování. Na tom není nic divného a je třeba to tak brát, ne se v tom stále přehrabovat, když druhá strana nemá zájem to vysvětlovat.

hodnocení

0x

Hlavně jsi se zamiloval do své představy. Kdyby jsi si ní byl par dní, tak bys zjistil, že to je průměrná osoba, která se ti ted nastesti vybarvila. Tak toho vyuzij a podekuj ji, ze ti otevřela oči. Možná jsi nemocný nebo zoufalec dlouhodobě bez štrejchu, Sory ale tak to je.

hodnocení

Ne nemocný ani zoufalec nejsem jen prostě asi jsem si něco představoval myslel co není realný jsem si něco sám vytvořil v hlavě asi

fermi
Podváděly? Dnes i velmi podprůměrné ženské vedou paralelní vztah s mnoha chlapy. A ty zoufalci chlapi jim na to kývnou. Grrr… vidím to všude kolem sebe.
Za dost můžou sociální sítě, ty i velmi podprůměrné ženské dostávají tolik pozornosti co si nezaslouží, divná doba :) musíš přesně vědět jak na to a je to poměrně jednoduchý :)
Základní pravidlo je, jestli s ní chceš spát, tak si s ní nikdy nesmí začít povídat po písmenkách víc, než domluvit reálný rande :)
Statisticky je asi 2% šance, že se z dopisování vyvine vztah. A jaký dostat po písmenkách na to rande? No tak to už je vyšší dívčí, borci na to stačí 2-3 věty, ty potvrzuješ, že ti na to nestačilo 14 let.
Howgh.
hodnocení

ale mě nejde jí dostat do postele, chtěl jsem si jen prostě psát jak se má atd prostě jen přátele ale prostě chová se jak kdybych jí něco udělal špatnýho, no divná doba to je to je pravda,a uplně arogance a nic jinýho :(. Jenže jak jí člověk má dostat ven když jsem jí psal že bych jí rád viděl i osobně a uplně arogance ignor. Jen mě to trápí bral jsem jí jako starou známost, takhle hnusně se ještě nikdo kemně nezachoval :/ nečekal jsem to odní

fermi
No a nemyslíš že ona ve 29 letech už má rodinu, děti, má spoustu reálný ch starostí a nemá ani čas, natož chuť se s tebou scházet? Po 14 letech?
Prostě jestli se chceš scházet ženskou, tak si na to nějakou ženskou najdi.
Za mě v realitě aby se chlap chtěl kamarádit s ženskou, tak musí být teplý. normální chlap ženskou kamarádit opravdu nechce. vím, že na to existuje 1 000 000 názoru, ale na 99% je to takhle :)
A víš jak jsi zvýšíš atraktivitu u žen? jdu právě tím, že jsi na svůj Facebook daš fotky s jinými ženami! Když tam budeš s pejskem nebo sám, tak to je RED FLAG, to je odpuzující pro ženy, pokud tedy nejseš zrovna nějaký apolon či bret Pitt
fermi
Ó jak vědecké! “Každý ví”
A zatím nikdo nikdy nikde neprokázal, existenci nefyzické komunikace!
Dokonce i rostliny, komunikují, ale fyzicky! akusticky, a chemicky!
fermi
Jejda, asi špatné vlákno, tyhle dva mé poslední příspěvky sem nepatří

Fermi, tys pil! :D

hodnocení

0x

Vypadá to na limerenci.

doplněno 15.09.23 08:36:

Kdyby jí začal vídat jako kamarád, tak by Tě to oddělalo, buď rád, že to takhle dopadlo.

hodnocení

0x
Na lásku musí být dva. Vy jste ty roky v sobě nosil jen svoji představu o ní, jakýsi klon, který jste si z ní tehdy vydělil a vychoval ho v sobě podle svých představ. Takže teď milujete ten klon a ne ji, ona je někdo jiný a pokud se takto až úchylně chováte (obejmout, řetízek, spolehnout, láska, to je skoro jak z hororu, když už na vás dávno zapomněla), tak udělá jedině dobře, když si vás nepustí k tělu. Jste jí prakticky posedlý a podat vám prst by znamenalo, že byste chtěl víc a víc.

ltz
hodnocení

0x
Jenom jste si hezky dopisovali, žádný vztah, jenom kamarádi. Ale i tak je jasné, že vás nyni musela zklamat její pasivita a nezájem. Ale pišete 14 let, tak za tu dobu se někdo může změnit k nepoznání. Takže místo nynějšího zklamání nebo i bolesti si uschovejte v paměti vzpomínky z doby minulé, když jste si rozuměli. Berte to tak, že lidi se poznávaji a také zase rozcházejí. Potká to každého a nic s tím neuděláte. A někdo to má ještě i s problémy.

liska5
hodnocení

0x

Ona už tenkrát usoudila, že to s Vámi stačilo. Pak všechno bylo jen ve Vaší hlavě. Nemůžete ji kritizovat za to, že je jiná, než jste si vysnil. Nedivím se, že nehoří, jako Vy. Má svůj život, své lásky... Pokud se jí připomínáte, jasně, že couvá. S Vámi už to má dávno uzavřený. Nechte ji.

tyler
hodnocení

0x
Cítím z celého příspěvku takovou melancholii. I ta věta ,,To ještě nebyl Facebook jen lide.cz skype a ICQ ve spoustu věcech byla lepší ta doba". A ne že bych s vámi nesouhlasil! Jde o to, že máte idealizovanou představu tě dotyčné + krásné vzpomínky na tu dobu a zkrátka se ve vás probudila nostalgická nálada (hádám), kdy byste to chtěl všechno zpátky? Nevidím na tom nic zlého, ani na kontaktování starých "kamarádů" z té doby (to rozhodně není žádný stalking, proboba), NICMÉNĚ:
Nevím, čím to je, spousta holek z té doby, co si vzpomínám já, si s vámi byly schopné psát, všechno krásný, ale bylo to pro ně nejspíš jako dnešní 10s video na ytb short, nebo třeba tiktok. Prostě skončí a nebudeme se k němu vracet. Jedeme dál. Takto to má zřejmě i ta (snad ještě vůbec) slečna. Ne každý člověk má rád vzpomínání na staré časy, každý má hodnoty a priority někde jinde.. ale vím určitě, že s takovou zkušeností nebudete rozhodně sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]