Dobrý den libim se jedné holce. Vyhlídka si mě na hokeji. Řekla mi ze jsem hezky a povídala si se mnou. Dokonce na mě jen tak sahala. Akorát já jsem měl rad někoho jiného ale to už je uzavřené. Dal jsem ji i svůj Instagram. Problém je ze mne je 15 a ji 12 což je v tomhle věku obrovský rozdíl i když ona vypadá tak na 14-15. Jako mne se asi líbí ale nevím jestli ji mám psát a nebo se s ni zase sejít na hokeji. Bojím se co na ten věkový rozdíl řeknou ostatní a co by na to řekli rodiče. Nemůžete mi prosím poradit?
Věkový rozdílje akorát,jen na nějaké hlubší randění je brzo.Klidně se s ní sejdi na hokeji,kámošte spolu,ale si uvědom, že ty už můžeš,ale ona ne!Rodičům to nemusíš říct,kdyby cosi, máš kamošku.Já ti fandím.
Kájo,vím o čem píši,taky mi bylo kdysi 15.Okolí a kamoše prostě neřeš,je to tvoje volba a tvoje kamoška.Oni ať si najdou klidně i staší žábu.Jste si navzájem sympatičtí,kamošte spolu,kdyby se rodiče ptali, máš kamošku z hokeje.Uvidíš, jak se váš vztah vyvine.Hlavně netlač na pilu.
Co je na tom nepochopitelné? Bavit se, kamarádit s holkou mladší o pár roků, to je normálka. Divné by bylo, kdyby jí bylo pětadvacet. Jakýpak balí? Meze si určíš Ty, když jsi ten rozumější. Pište si o hokeji, buďte samá legrace a neřešte nějaké vztahové záležitosti. Pak je jedno, kdo píše první. Jestli napíše teď nebo za dva dny. A není povinnost za každou cenu hned reagovat.
Mam : 12 rocna moze byt fyzicky vyspela, ale rozumovo je to decko. Ked sa jej to v hlave otoci, moze vas obvinit z obtazovania a pokusu o sex, z coho sa dost tazko dostanete a mozete mat velke problemy s policiou a sudmi. Urcite by som s nou nestretaval a najma ziadny fyzicky kontakt, aj ked bude mat sama zaujem.
Mám spíše dotaz. Na co konkrétně by mělo okolí a rodiče reagovat? Co máš s tou dívkou v plánu? Jenom konverzaci? Na to nikdo nic neřekne, ale dej si pozor a to velký. PS: nikoho nezajímá na kolik vypadá, to není omluva ani argument. Důležité je jenom to, kolik jí je.
kaja
Mne jde o to ostatni ne o sex. A bojím se toho ze mě budou nazývat uchylem když bych s ni chodil
fe
A co je to TO ostatní? Chceš si s holkou stavit bábovičky?, Nebo chceš s holkou chodit na ryby? Ty znáš nějakýho chlapa, který tráví dobrovolně svůj čas kamarádením se s ženami a přitom není gay? Já ne anebo je to zoufalec, který doufá, že…, z toho jednou něco bude. Ps: já bych jí teda první nepsal, přesně jak říkáš, když tě balí, tak ať napíše ona, ty se dále věnuj makání na sobě. když to ona uvidí, tak se ozve sama. Není v tuto chvíli žádný důvod, proč by jsi ji měl zadarmo dávat pozornost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.