Nejste přihlášen/a.
Krásný podzim, poradno,
mám dotaz ohledně invalidního důchodu - ne, nechci se ptát, jestli mi bude přidělený, chápu, že nikdo nemáte křišťálovou kouli. Zajímaly by mě zkušenosti s průběhem z poslední doby - obvodní doktor mi řekl, ať počítám, že půjdu před komisi, co jsem si ale tak načítala, tak se v posledních letech už před komisi nechodí a nárok posudkoví doktoři určují na základě poskytnutých zpráv z vyšetření a měl by mi jenom přijít dopis, jestli mi důchod přiznávají nebo ne. Jaké máte prosím zkušenosti vy? Za jak dlouho vám případně přišel dopis s "rozsudkem"?
Děkuju za zkušenosti a hezký den
Já jsem poprvé byla pozvaná k posudkovému lékaři - ale už to měl předem rozhodnuté podle lék.zpráv, rovnou mi řekl, že jsem dostala 1.stupeň a šla jsem. Všechny další "rozsudky" (4x) už chodily pouze poštou. Ale musím říct, že posudkáři, teda aspoň na naší OSSZ, jsou bezcitný hovada. Přesto, že se mi zdravotní stav velice zhoršil, než mi přiznali vyšší stupeň musela jsem si pár let počkat a kroutili se, jak kdyby to platili ze svého. Tak přeju hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.