Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se zeptat. Dost se bojim o mé vlasy že se zničí nebo že mi vypadají protože mi je ještě 16.Miju si vlasy každý den někdy šamponem a někdy jenom vodou ale časteji jen vodou, po umytí si na ně nastříkám sea salt spray který by mi ty vlasy měl udělat fluffy a měli by mi líp držet tak jak chci, pak si je vyfenuju, učesu a hotovo, ale někdy mi příjde že mám ve předu veprostřed mín vlasu než obvykle třeba když si na ně šáhnu tak mi příjde že jich je málo. A tak se bojim že mi ty vlasy ve předu, hlavně teda ve prostřed že mi vypadají a nebudu už to moc dělat.
A Tví předci? Mají vlasy vypadané? Mohl bys zkusit používat Alpecin. Můj brácha ho používá, také se bojí o vlasy neboli předpokládá, že bude plešatý, ale už má vyhlédnutou metodu transplantace vlasů.
Kofeinový šampon. Denně mýt hlavu, to není dobře. To snad jen v případě, že pracuješ ve velmi prašném prostředí. Stačí každý 4.den. A nefénovat moc horkým vzduchem a zblízka. U kluků jsou za tím chlapské hormony. Pořád je ale hezčí fajn sportovní kluk s holou hlavou, než línej vlasatej tlusťoch. .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.