Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zničené vlasy

Od: matyas odpovědí: 10 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat. Dost se bojim o mé vlasy že se zničí nebo že mi vypadají protože mi je ještě 16.Miju si vlasy každý den někdy šamponem a někdy jenom vodou ale časteji jen vodou, po umytí si na ně nastříkám sea salt spray který by mi ty vlasy měl udělat fluffy a měli by mi líp držet tak jak chci, pak si je vyfenuju, učesu a hotovo, ale někdy mi příjde že mám ve předu veprostřed mín vlasu než obvykle třeba když si na ně šáhnu tak mi příjde že jich je málo. A tak se bojim že mi ty vlasy ve předu, hlavně teda ve prostřed že mi vypadají a nebudu už to moc dělat.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A Tví předci? Mají vlasy vypadané? Mohl bys zkusit používat Alpecin. Můj brácha ho používá, také se bojí o vlasy neboli předpokládá, že bude plešatý, ale už má vyhlédnutou metodu transplantace vlasů.

matyas
hodnocení

mí předci jsou asi vpohode

Tak proč se bojíš? Jestli si myslíš, že o vlasy pečuješ špatně - často je myješ, používáš nevhodné přípravky, často fenuješ, tak přestaň a najdi si nějakou zdravou péči o vlasy.

hodnocení

2x
Zdravím, neuvadite jaký šampon používáte i tohle by stálo za zmínku. Dále by stálo za zmínku zdali si je umýváte po každém sportu/kvůli lupům apod. Každodenní umývání vlasů zrovna není ideální způsob jak se starat o své vlasy. Vlasy se doporučují umývat 2x-3x týdně. Jednou měsíčně bych doporučil si je umýt hloubkově clyrifying šamponem. Co se týče toho sea salt spray tak úplně stačí lehce nastříkat (vodou) aby byli mírně vlhké a potom použít sea salt spray. Navíc pokud berete nějaké léky může se to projevit jako nežádoucí účinek, které jsou u některých léků dost časté, nedostatek vitamínu. Případně i nadměrný stres.
matyas
hodnocení

používám proti suchým vlasům od alverde, a miju si je každý ráno před školou

@matyas nejen o vlasy, ale i o češtinu pečuj... my, mýt, hmyz, myslit, mýlit se... vlasy se myjí.

hodnocení

2x
Matyáši, dej sem odkaz co používáš za sampon, řeknu ti můj názor na něj.
Jinak až přijdeš za pár let o vlasy vepředu, tak si necháš nárůst knírek, ten odvede pozornost od méně vlasů.
Třeba i Ondřej Hejma vypadá bez vlasů jako frajer. Je to už starší jeho fotka...
Zničené vlasy

mate59
hodnocení

2x

Jestli ti mají vlasy vypadat,tak na záchranu nepomůže ani svěcená voda.Jediné řešení je pak implantace vlasů.Žádné zázračné šampony ani vodičky nepomůžou.

liska5
hodnocení

2x

Kofeinový šampon. Denně mýt hlavu, to není dobře. To snad jen v případě, že pracuješ ve velmi prašném prostředí. Stačí každý 4.den. A nefénovat moc horkým vzduchem a zblízka. U kluků jsou za tím chlapské hormony. Pořád je ale hezčí fajn sportovní kluk s holou hlavou, než línej vlasatej tlusťoch. .

hodnocení

0x
Tak toho si važte, že vaše jediná starost je o vlasy.
Zestarnete, přijdou jiné starosti a na vlasy zapomenete ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]