Nejste přihlášen/a.
Však není problém vyzkoušet. Kupte si tlakoměr, nejlépe Omron, který je do elektrické zástrčky i na baterky a několikrát denně měřte na stejné ruce. Budete ho stejně potřebovat po celý život. Uvidíte, jak se tlak chová. Nebudete se stačit divit, co tlak dovede dělat. Prášky na tlak ho nejen snižují, ale i stabilizují. Měřte, zkoušejte!
Jestliže za vysokým tlakem je především dlouhodobý stres, kondice ledvin, srdce a cévního systému, tak si najdu, co tomu ze stravy prospívá.
Patří sem např.: omezení soli, zelená petržel, česnek, vločky, klíčky, pohanka, celer, cibule, ryby, vše co obsahuje Mg a kyselina listovou, C a E vitamín, zelený čaj i hořká čokoláda. Tlak snížíš pohybem, ideálně v přírodě.
Někdy může přispět ke zhoršení obsah kádmia v pitné vodě, geopatoenní zóna, nad kterou mám postel. Pak i dědičné sklony, obezita, kouření, další nemoci, jako diabetes...
zajímalo by mě proč to lékaři řeší léky které vesměs rozšiřují cévy a ne způsobem který čistí cévy které jsou zanešené.
Vyráběný lék asi žádný.
to co bylo na webu lék cardilin od dr. Pirka tak už se to vyšetřuje pro zneužití jména.
A možná nějaké přírodní existují třeba nějaké ovoce, ale jak dalece toť otázka.
Už jsem se lekl, že něco víš Takže nic nevíš?
podle mě, vyčistit cévy dost dobře moc nejde, asi jako starý Fe trubky, když to vyčistíš chemicky nebo mechanicky, tak se rozpadnou, on ten nános ty trubky chrání. Jedině vyměnit.
Teoreticky jde zakonzervovat a nadále nezanášeť
Slavo, musím tě ujistit, že na vyčištění cév neexistuje vůbec nic. Mám 4 stenty, bypass a 3 profuky v dolních končetinách. 27.9.jdu na profuk cévy u srdce a pak díky nedokrvenosti chlopní, na opravu chlopně. Takže s těmi nohami se u cévařů morduju nějakých 30 let. A? A prd, prd, slavý soude. Neexistuje vůbec nic. jen tak, pro ilustraci: Měl jsi někdy rozebrané vepřové strdce nebo játra. Viděl jsi tam to zůžení? Ne? tak se příště podívej.
@babkazovtak jojo, a sledujete pripad Jardy Duska, jak si ti nemocni sami za to muzou, uz se pridavaji i chirurgove, tady tenhle kardio
Takže si pry za to muzou nemocni sami jak rika Jarda ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.