Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký používáte léky na vysoký krevní tlak

Od: tim odpovědí: 20 změna:
Vyskytla se tu otázka, že někdo chce snížit tlak přírodní cestou.
Asi by bylo lepší nějakou medikaci a mezitím změnou stravy postupně ubírat. protože opačný postup postupně měnit stravu, při vysokém tlaku, může trvale poškodit orgány. Můj názor.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

A co lékař? Pokud nějakou přírodní cestou pomůžete lékům snížit tlak, tak to lékař při kontrole pozná a medikaci upraví.

Léky na tlak jsou na předpis, takže nic pro domácí experimety !

hodnocení

5x

Však není problém vyzkoušet. Kupte si tlakoměr, nejlépe Omron, který je do elektrické zástrčky i na baterky a několikrát denně měřte na stejné ruce. Budete ho stejně potřebovat po celý život. Uvidíte, jak se tlak chová. Nebudete se stačit divit, co tlak dovede dělat. Prášky na tlak ho nejen snižují, ale i stabilizují. Měřte, zkoušejte! *hej*

liska5
hodnocení

3x

Jestliže za vysokým tlakem je především dlouhodobý stres, kondice ledvin, srdce a cévního systému, tak si najdu, co tomu ze stravy prospívá.

Patří sem např.: omezení soli, zelená petržel, česnek, vločky, klíčky, pohanka, celer, cibule, ryby, vše co obsahuje Mg a kyselina listovou, C a E vitamín, zelený čaj i hořká čokoláda. Tlak snížíš pohybem, ideálně v přírodě.

Někdy může přispět ke zhoršení obsah kádmia v pitné vodě, geopatoenní zóna, nad kterou mám postel. Pak i dědičné sklony, obezita, kouření, další nemoci, jako diabetes...

safra
hodnocení

0x

Já mám na tlak od doktora Prestance, ale s mojí životosprávou, neochotou změnit životní a jídelní styl je to asi putna

hodnocení

0x
Já beru x let Tenormin a v pohodě. Po dalších letech jsem k němu dostal Agin. Ale myslím že snad jen tak, neboť jsem neměl žádný problém. Ale taky na mě zkoušel pan doktor Prestane, asi rok a měl jsem vysoký tlak a návaly, úplně jsem cítil jak mi v těle koluje krev. A tak jsem se vrátil znovu k Tenorminu.. Můj kolega z práce dostal Prestane a odvezla ho z něho rychlá.. Prostě na každého působí a dělá dobrotu individuální léky. Chce to vychytat!

hodnocení

0x

zajímalo by mě proč to lékaři řeší léky které vesměs rozšiřují cévy a ne způsobem který čistí cévy které jsou zanešené.

a proč se jich nezeptáš když máš nějaké informace?

tim

$slavo Smím vedet, ktere leky cisti cevy?

Vyráběný lék asi žádný.

to co bylo na webu lék cardilin od dr. Pirka tak už se to vyšetřuje pro zneužití jména.

A možná nějaké přírodní existují třeba nějaké ovoce, ale jak dalece toť otázka.

tim

Už jsem se lekl, že něco víš :) Takže nic nevíš?

podle mě, vyčistit cévy dost dobře moc nejde, asi jako starý Fe trubky, když to vyčistíš chemicky nebo mechanicky, tak se rozpadnou, on ten nános ty trubky chrání. Jedině vyměnit.

Teoreticky jde zakonzervovat a nadále nezanášeť

Slavo, musím tě ujistit, že na vyčištění cév neexistuje vůbec nic. Mám 4 stenty, bypass a 3 profuky v dolních končetinách. 27.9.jdu na profuk cévy u srdce a pak díky nedokrvenosti chlopní, na opravu chlopně. Takže s těmi nohami se u cévařů morduju nějakých 30 let. A? A prd, prd, slavý soude. Neexistuje vůbec nic. :-D jen tak, pro ilustraci: Měl jsi někdy rozebrané vepřové strdce nebo játra. Viděl jsi tam to zůžení? Ne? tak se příště podívej.

tim

@babkazovtak jojo, a sledujete pripad Jardy Duska, jak si ti nemocni sami za to muzou, uz se pridavaji i chirurgove, tady tenhle kardio

youtu.be/...

Takže si pry za to muzou nemocni sami jak rika Jarda ...

Nedokoukakla jsem to, nebudu se děsit. Mám co dělat udržet si zdravý rozum. Nikdo z nás, ani páni odborníci, nikdy neví, co bude za pár hodin, jak dopadnou oni. Teorie je krásna věc.

tim

Copak tam rika co nechcete slyset? "Tak se podivejte na toho cloveka jak zije”?

hodnocení

0x

Mě zase v souvislosti s tou otázkou napadlo, že jsem ten den ani předchozí nesnědla asi nic, v čem by byla sůl. Jediný příjem sodíku byl asi ze dvou vejcí. Na kontrole u doktorky jsem měla nízký tlak, tak je to asi tím.

krtek6
hodnocení

0x

teď jsem nafasoval "Terezfort" jmenuje se to trochu jinak, ale takhle tomu říkám já :D

liska5
12.09.23 22:17

Tezeo.

hodnocení

0x

Užíváte někdo PRICORON? Jak vám vyhovuje?

Tento lék neznám, znám prestarium a rilmenidin ale ono je jich celá řada,

jajik
hodnocení

0x

Já užívám "Tritace Combi 5/5 mg" a pokud ho v lékarně nemají, tak "Remil Combi" (má to být to samé, ale od jiného výrobce).

Máte s tímhle lékem nějaké zkušenosti?

Tlak reguluje dobře, ale mírně při tom otékají kotníky a zápěstí, je to i uvedené jako nežádoucí vedlejší účinek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]