Nejste přihlášen/a.
Ježíšmarjá, co chcete poradit od laiků? Zda to může být od páteře vám řekne jedině odborník a pokud nevěříte příbalovému letáku, tak mi není jasné, o co vám vlastně jde!
...zdravím...určitě je v letáčku u léku napsáno že v případě problému vysadit lék a spojit se hned s lékařem ať předepíše/zkusí něco jiného...já mám třeba silnou reakci na běžný Acylkofin kdy mi opuchly rty jak to mají ty některé modelky po botoxu a skončil jsem v nemocnici-takže všude teď uvádím že mi tento a podobné léky nedělají dobře...
Na co Vám to předepsali? Není ten Váš problém, kvůli kterému to berete, sám o sobě příčinou? Krční páteř může souviset, centrum zvracení je v prodloužené míše.
Znám u sebe jeden lék, který se mnou takhle zacvičil a to byl Tramal. Málo prášků jsem v životě požila, ale od té doby /asi 40 let/ se tabletkám zcela vyhýbám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.