Nejste přihlášen/a.
Prosím,je tu někdo,kdo má zkušenost s opravdu výživným nápojem,který by tvz nakopl někoho,kdo zhubnul po průjmech.Koupili jsme v lékárně nápoj,ale bohužel obsahuje i mléčné složky,což působí projímavě.Syn koupil Aloe zelenou láhev,tak ta uspěla,ale chce to i jiné varianty,ať to není jednotvárné.Jinak osoba je v péči lékařů,jde jen o ten nápoj.
Dnes jsem objevila nápoj Dr,Witt obsahuje prý B6,B12,C,aj.různých přichuí,koupila jsem pomelo/pomerač,bylo nejhustější,prý to vypiju naex,tak zítra přikoupím víc
Také mu uvaříme slepici,ale je vedro něco na celý den na popíjení ti,co se připravují na nějaké fyzické soutěže,tak dočasně "dopují" nějaké kalorické či energetické doplňky.V lékarně mi nabídli jen Nutridrink s mléčnou složkou,
Zkuste. Jsou různé příchutě, chutná to přibližně jako ovocná dřeň nebo protlak. Pokud Váš nemocný nesnese Nutridrink, je toto možnost. Má to opravdu vysokou kalorickou hodnotu, myslím, že i vyšší než Nutridrink.
Tak to by mohla být odpověď na otázku,dokonce kliknutím na dané je přímo Nutrego Forte ,jako kompletní či doplňková a hyperkalorická varianta s vysokým obsahem bílkovin,BEZ laktózy! a s příchutí vanilka/meruňka/cappuccino aj
.Takže velmi děkuji.
Obsahuje dost kyseliny listové,to je něco,co každý nesmí,takže musím počkat asi,co řekne lékař,i když ta osoba nemá žádné velké zdravotní problémy mimo cév = kuřák
A jontový nápoj jste zkoušeli? Není to sice žádná hitparáda, ale...
Na únavu by mu mělo pomoci něco jehož obsahem je fosfor ,železo
Existuji i homeopatické verze.
Neléčí se se štítnou?
Vývary jsou na takové stavy nejlepší. Ale na obnovení funkce střev je potřeba hustou polévku, třeba bramboračku. Ta střeva naplní a přiměje je pracovat, vyvolá správnou peristaltiku. Dodá jim výživu. To vývar zas až tak neumí. Po své dítě já bych koupila ještě čaj Žaludek - střeva. Udělala bych ho z jednoho pytlíku hodně, aby byl slabý a hlídala bych, aby pil. A nejen čaj. Je potřeba pít. Ne najednou, ale upíjet po troškách. Cokoliv. Je potřeba úatpgeny dostat z těla pryč,
Bramboračka s česnekem a bude znova lítat.
Výše je uvedeno, že mu nedělají mléčné produkty dobře, může být rovněz skrytý diabetik.
Čaje jsou dobré a prospěšné, ale důležité je také pití dostatečného množství čísté vody, ne ledovou. A potraviny podle předepsané diety, která se odvíjí od jeho onemocnění.
Pro člověka, který se nemůže pořádně najíst z nějakého zdravotního důvodu a je proto slabý, je dobré si v lékárně kupovat přípravek Nutridrink. Tento nápoj obsahuje vše důležité.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.