Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s nápojem,který vyživuje osláblé churavé

Od: steba odpovědí: 21 změna:

Prosím,je tu někdo,kdo má zkušenost s opravdu výživným nápojem,který by tvz nakopl někoho,kdo zhubnul po průjmech.Koupili jsme v lékárně nápoj,ale bohužel obsahuje i mléčné složky,což působí projímavě.Syn koupil Aloe zelenou láhev,tak ta uspěla,ale chce to i jiné varianty,ať to není jednotvárné.Jinak osoba je v péči lékařů,jde jen o ten nápoj.

doplněno 10.09.23 17:35:

Dnes jsem objevila nápoj Dr,Witt obsahuje prý B6,B12,C,aj.různých přichuí,koupila jsem pomelo/pomerač,bylo nejhustější,prý to vypiju naex,tak zítra přikoupím víc

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x
Dobrý den, moje babička by zesláblému churavému na posílení ordinovala silný, slepičí vývar. Pokud má ta osoba po průjmech zničenou střevní mikroflóru, tak pomohou probiotika. Proč neporadí místo internetu ten studovány lékař? Zdravím!
doplněno 09.09.23 18:53: Kupte viz odkaz a churavý postupně může jíst normální pevnou a výživnou stravu. Nápoj, který by to nahradil (krom toho vývaru), neznám.
drmax.cz/...
steba
hodnocení

Lékař ho poslal na vyšetření,to je jejich práce,ale dali mu immodium,my jako rodina chceme v parném létě koupit nějaký nápoj,co není jen minerální voda.Spíš na zesílení tělesné váhy.

hodnocení

5x
Jo jo, přesně tak. Když ještě byla babička živa a někdo z rodiny měl nějaký problém, vždy to odnesla jedná slepice, která skončila v hrnci.
Dělá se to u nás stále, i když je babi už přes třicet let na pravdě boží.
I já, když jsem se na jaře vrátil ze špitálu jsem dostal silný vývar.
Na tyto potíže naprosto dokonalý.
steba
hodnocení

Také mu uvaříme slepici,ale je vedro něco na celý den na popíjení ti,co se připravují na nějaké fyzické soutěže,tak dočasně "dopují" nějaké kalorické či energetické doplňky.V lékarně mi nabídli jen Nutridrink s mléčnou složkou,

Než nějakou chemii, šel byl normální cestou a na nabrání síly tři čtyři dny, slepičí vývar.

hodnocení

4x

nutrego.cz/...

Zkuste. Jsou různé příchutě, chutná to přibližně jako ovocná dřeň nebo protlak. Pokud Váš nemocný nesnese Nutridrink, je toto možnost. Má to opravdu vysokou kalorickou hodnotu, myslím, že i vyšší než Nutridrink.

steba
hodnocení

Tak to by mohla být odpověď na otázku,dokonce kliknutím na dané je přímo Nutrego Forte ,jako kompletní či doplňková a hyperkalorická varianta s vysokým obsahem bílkovin,BEZ laktózy! a s příchutí vanilka/meruňka/cappuccino aj

.Takže velmi děkuji.

steba
hodnocení

Obsahuje dost kyseliny listové,to je něco,co každý nesmí,takže musím počkat asi,co řekne lékař,i když ta osoba nemá žádné velké zdravotní problémy mimo cév = kuřák

liska5

S jakou diagnozou se nesmí kyselina listová?

okolik

A jontový nápoj jste zkoušeli? Není to sice žádná hitparáda, ale...

Na únavu by mu mělo pomoci něco jehož obsahem je fosfor ,železo

Existuji i homeopatické verze.

Neléčí se se štítnou?

steba
hodnocení

On jěště nemá určenou diagnózu,ale četla jsem,že kaselina listová není pro všechny a to nemocné

hodnocení

3x

V doplňující odpovědi píšete o nápoji Dr. Witt. Tak zrovna po tomto nápoji prý měli dva mí vnuci velmi rychlý a velmi silný průjem. Nebyla jsem u toho, mohlo tam být i cokoliv jiného, ale od jisté doby máme v rodině nápoj Dr. Witt spojený s průjmem. Bacha na to!

steba
hodnocení

hodnocení

2x

Vývary jsou na takové stavy nejlepší. Ale na obnovení funkce střev je potřeba hustou polévku, třeba bramboračku. Ta střeva naplní a přiměje je pracovat, vyvolá správnou peristaltiku. Dodá jim výživu. To vývar zas až tak neumí. ;) Po své dítě já bych koupila ještě čaj Žaludek - střeva. Udělala bych ho z jednoho pytlíku hodně, aby byl slabý a hlídala bych, aby pil. A nejen čaj. Je potřeba pít. Ne najednou, ale upíjet po troškách. Cokoliv. Je potřeba úatpgeny dostat z těla pryč,

okolik

Bramboračka s česnekem a bude znova lítat.

Výše je uvedeno, že mu nedělají mléčné produkty dobře, může být rovněz skrytý diabetik.

steba
hodnocení

Uvádím,že nemí zcela vyšetřen a takový dryják po průjmech by ho sejmul

steba
hodnocení

Jeden z lékařů mu při vyšetřování řekl,že atˇpije spíše nápoje,minerálky obsahově vydatnější,nikoliv holé vody.

hodnocení

2x
Můžete klidně zkusit sportovní hydratační nápoje (iontové). Co si pamatuji, tak dříve to bylo po operacích poměrně běžné. Rozhodně to neublíží.
Takže třeba Isostar, Nutrend atp.

Čaje jsou dobré a prospěšné, ale důležité je také pití dostatečného množství čísté vody, ne ledovou. A potraviny podle předepsané diety, která se odvíjí od jeho onemocnění.

hodnocení

0x

Pro člověka, který se nemůže pořádně najíst z nějakého zdravotního důvodu a je proto slabý, je dobré si v lékárně kupovat přípravek Nutridrink. Tento nápoj obsahuje vše důležité.

ben®
maky - a neobsahuje i laktózu, kterou si tazatelka nepřeje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]