Nejste přihlášen/a.
Máte na té straně vyklubanou osmičku? Osmičky jsou prevíti, někdy nemají v čelisti dost místa a začnou se tlačit šikmo do vazů a šlach, bolí to dost. Způsobí to zánět. Mně ztuhla na týden celá čelist, měla jsem pootevřené zuby od sebe asi na půl centimetru a nešly tam ani zpátky a zubař mi řekl, že musíme počkat, až to zatuhnutí povolí, a pak mi ještě nevyrostlou osmičku vyloupl. Užívala jsem antibiotika, skoro jsem nemohla tu kapsli do pusy dostat, a jedla jsem jenom tvaroh, pudink, banán a takové věci. Hrůza.
Nechci strašit, jen napíšu, že jsem několikrát četla, při silné bolesti čelisti se může jednat o infarkt. Ono to může být i od zubu a také od zmíněného ucha. Zkusila bych asi to zubní, bez objednání při akutní bolesti.
To musíš posoudit sama, jestli máš osmičky v pohodě prořezané. Mne takhle chytl zánět čelistního kloubu po lyžařském výcviku, když jsem byla po nějaké viroze na svahu jako vedoucí. Nešlo se vymluvit, bylo by po výcviku. Pak jsem se ani nemohla usmát. Sranda byla, že po zrentgenovámí mne ta bolest najednou přešla. Takové věci teď léčím biolampou Biostimul.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.