Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z ničeho nic obrovské bolesti čelisti-ucha

Od: kiki odpovědí: 7 změna:
Lidičky zlatý, já vím, měla bych k lékaři, a to také udělám pokud bolest do 3 dnů neprejde. Nyní se ale zkusím porsdit s vámi. Včera ráno mě z ničeho nic začala bolet levá léčit a lícní kost u ucha. Nikde jsem se neprastila, nikde nenamohla. Jsou to fakt velký bolesti na té straně nemůžu vůbec zvykat a cítím velký tlak. Je to trošku jako kdyby jsem si snad Natrhla nějakou slachu tam nebo co. Když to neprejde do pondělí zajdu si za lékařem - ale jakým? Orl? Nedá se s tím žít, musím chodit do práce, fakt mi to výrazně obtěžuje život

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máte na té straně vyklubanou osmičku? Osmičky jsou prevíti, někdy nemají v čelisti dost místa a začnou se tlačit šikmo do vazů a šlach, bolí to dost. Způsobí to zánět. Mně ztuhla na týden celá čelist, měla jsem pootevřené zuby od sebe asi na půl centimetru a nešly tam ani zpátky a zubař mi řekl, že musíme počkat, až to zatuhnutí povolí, a pak mi ještě nevyrostlou osmičku vyloupl. Užívala jsem antibiotika, skoro jsem nemohla tu kapsli do pusy dostat, a jedla jsem jenom tvaroh, pudink, banán a takové věci. Hrůza.

kiki
hodnocení

Tyjo, to jste mě dostala. Vůbec nevím. No asi se akutně objednám k zubaři co tak čtu, nikdy jsem s tímto zkušenosti neměla-a to jsem boxerka :D
Zlaté zlomeniny

hodnocení

0x

Nechci strašit, jen napíšu, že jsem několikrát četla, při silné bolesti čelisti se může jednat o infarkt. Ono to může být i od zubu a také od zmíněného ucha. Zkusila bych asi to zubní, bez objednání při akutní bolesti.

kiki
hodnocení

Zubní myslíte jako zubaře nebo ORL?

Zubní´=zubní ordinace.

olinl
hodnocení

0x

Mě takhle ofoukl průvan z otevřeného okénka auta, ale to mě bolelo spíš ve vnitřním uchu-taky nepříjemné, Paralen to ztišil.

liska5
hodnocení

0x

To musíš posoudit sama, jestli máš osmičky v pohodě prořezané. Mne takhle chytl zánět čelistního kloubu po lyžařském výcviku, když jsem byla po nějaké viroze na svahu jako vedoucí. Nešlo se vymluvit, bylo by po výcviku. Pak jsem se ani nemohla usmát. Sranda byla, že po zrentgenovámí mne ta bolest najednou přešla. Takové věci teď léčím biolampou Biostimul.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]