Zdravím, příznaky zánětu středního ucha jsou například bodová bolest ucha, která se většinou projevu když ležíte. Zalehle ucho případně pocit vnitřního tlaku a vytékající hnis z ucha. Může se objevit i horečka. Náhodou v minulých dnech jste nebyl nikde na koupališti? Případně nějaké další příznaky nepozorujete? (Motání hlavy, zvracení)
Promiň, ale co myslíš "zánětem ucha"? Z toho nelze poznat, co máš za potíže. Doporučuji navštívit lékaře ORL, který jediný tě může odborně vyšetřit a stanovit diagnózu.
U mne se zánět středního ucha projevil neskutečnou, silnou bolestí uvnitř ucha. Ta bolest po nakapání ušních kapek na recept od lékaře okamžitě zmizela, a špatně jsem slyšela. Chvílemi jsem měla pocit, že skoro neslyším vůbec. Na konci léčby jsem doktorce řekla, že mám ucho pořád zalehlé, a ona mi řekla, že to vidí. A na můj dotaz vysvětlila, že bubínek je ještě prohnutý, nepamatuji přesně její slova jiného napětí. Zánět vznikl kvůli zahlenění při nezvládnuté rýmě. Teplotu jsem neměla. Po probuzení po spánku na jednom boku to vždycky bylo horší. Neléčila jsem se ve dne vleže, ale radši jsem seděla. Lépe se tělo odhleňuje. Povinnost byl cvik z jógy, proplachování nosu, na přání doktorky. Od zad se mi to moc nezdá, to by spíše bolela hlava, než ucho. To pak určí lékař.
Mé sestře pomohl od bolesti ucha netřesk střešní. Stačilo kápnout pár kapek šťávy do ucha a byl klid . Je to úžasný lék , ale musí to být skutečně sempervivum tectorum
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.