Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat ztracenou důvěru rodičů?

Od: miny odpovědí: 14 změna:

Nevím co mám dělat ztratila jsme úlnou důvěru rodičů po tom co pro mě přijela záchranka na diskotéku a oni pro mě ráno museli jet. Nikam mě už nechtějí pouštět byl to omyl. a já nevím jak jejich důvěru získat zpátky :(

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Určitě Ti není ještě 18 let. Záleží na tom, jak to doopravdy cítíš svůj průšvih. Nediv se, že rodiče měli strach a do jisté míry i ostudu. Pokud Tě to opravdu všechno mrzí a chceš jejich důvěru získat zpět, nesmíš dělat ukřivděnou, že nikam nesmíš. Musíš skutečně uznat svoji chybu, jít za rodiči a tak jak se ptáš nás, zeptat se rodičů, jak získáš jejich důvěru zpátky. Je to těžké v Tvém věku předstoupit před rodiče a zeptat se, ale oni budou vědět, že Ti na nich záleží. Každý z nás v mládí udělal nějaký ten kopanec a musel si tím projít. Čím dřív to uděláš, tim více se oběma stranám uleví a hrozně důležité je si to všechno uvědomit. I Ty budeš jednou mámou a možná něco takového budeš řešit. Přeji hodně štěstí a neodaluj to, potom je to o to víc těžké.

ggg
hodnocení

0x

Nedělej nic. Diskotéky, jsou na prd. Uč se dokud jsi mladá. Seznamovat se dá přece i na jiných místech. Když jsi důvěru rodiču tak podkopala, tak se ani nediv. Zdraví ggg

sebod*
hodnocení

0x

No, nediv se jim *zed*. Takže sekej latinu a třeba Ti za nějaký čas zase začnou pomaličku věřit.

karina*
hodnocení

0x

miny , co byl omyl? Že pro tebe omylem přijela záchranka, nebo že jsi se omylem zfetovala nebo zpila do bezvědomí?karina

miny
hodnocení

že přijela záchranka dá se říct.. pila sem ostatně jako každý tam ale taky sem mela den před tim víno ... a to způsobilo to že si dotyčný tam mysleli že sem začla zvracet krev..a okamžitě volali záchranku ...nebyla sem zfetovaná ani opilá do bezvědomí to určitě ne!

ggg
hodnocení

0x

No nevím nevím, s tím vínem se mi to nějak nezdá. *ee*

miny
hodnocení

bohužel. je to tak a proto mě to tolik štve v nemocnici sem nadejchala něco přes 0,6 což není zase tolik

sebod*

Jasně, že to není tolik ;). Teda jestli Ti je víc, jak osmnáct . Jinak to je průšvih *zed*

karina*

miny, jestli ti není 18 tak bys neměla nadejchat vůbec nic. Asi vůbec nechápeš co děláš, protože to poměřuješ měřítkem, zda 0,6 je málo nebo moc.

ggg
hodnocení

0x

Ještě jedna velmi důležitá věc. Kolik ti je let?

ggg
hodnocení

0x

Ono je to tak, dnešní mládež (to mi je 17) neumí nic jiného než pít alkohol a kouřit. To proto, že si myslí , že jsou bůhví jací machři. U nás ve třídě na gymplu, kdo nepije je totálně out. Přitom si neuvědomují co drogy dovedou s jejich těly udělat. ggg

Drogy leci blazne...

Ja tak tusim tazatelka 14-16 vic asi ne..podle logiky uvazovani...

Kdyz se z chlastu zgrcas, je jasny ze si to nezvladla tak co chces..nezvladat chlast, to je posledni stace..chytnout blbeho urednika s blbym sousedem a blbym policajtem a můzes se dostat do decaku ani nevis jak,..

Jak tak nad tim uvazuji, tak tipuju tvoje alkoholove dychanky rodickove ani netusili co..

lenap
hodnocení

0x

Ani se rodičům nedivým.Pamatuj si i do budoucna-důvěru ztratíš během několika okamžiků,ale navrácení je běh na dlouhou trať.Budeš to muset bez diskoték asi chvíli vydržet a nechat na rodičích,kdy tě pustí.A pak je na tobě s jakou se vrátíš...

eulalie*
hodnocení

0x

Ahoj, jojo, prostě musíš teďka pykat za své hříchy. Rodiče to s Tebou určitě myslí dobře, nediv se jim, že jsi jejich důvěru ztratila. Takto se téměř dospělý člověk prostě nechová. Nebo chová, ale okolí se pro to příliš neváží. Asi by to nyní chtělo trošku víc se snažit, učit se ve škole, na diskotéky zapomenout. A až rodiče přejde zlost, tak poprosit, jestli bys tedy už jako mohla na tu diskotéku jít. Ale tam nepít, nehulit a já nevím co všechno nedělat. Prostě sekat latinu, aby Ti opět mohli věřit. A propó - bylo to asi "fajn" zážitek ta záchranka, že. Jaký máš pocit? Jsi prostě cool a in a kamarádi a kamarádky Tě "žerou", že. Promiň, jsi trdlo. Ale to jaksi k Tvému věku patří (předpokládám, že budeš ještě teenager).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]