Nejste přihlášen/a.
Mám takový dotaz, který vyplývá z toho, jak podle všeho fungují kreditní karty v zahraničí. Podle všeho je možné si objednat skrze kreditní kartu nějaké zboží a pokud nastanou problémy ve smyslu, že boží není dodáno, nebo prodejce dodal nějaké jiné zboží, tak může zákazník zažádat o vrácení peněz. Obvykle to prý není problém a banka vrátí peníze a samotný problém si pak řeší s prodejcem a jelikož je to banka, tak má obvykle větší páky na vymáhání těchto peněz zpátky.
Já bych tedy rád věděl, jestli se dají podobně využít i české banky a jejich kreditní karty. V podstatě takové ujištění, že kdyby náhodou byl problém s nějakým zbožím, tak člověk přijde s menší pravděpodobností o všechny peníze. Případně jestli něco takového nelze využít maximálně do termínu splatnosti kreditní karty, tedy max. do jednoho měsíce. Díky.
Neni to: "Prohlašuji, že jsem nikdy neobržel hotovost, zboží, službu v hodnotě, která mi byla naúčtovaná"
Jo musí to být složitě formulované, aby to spoustu lidí odradilo. A to je to aspoň v češtině. Nedávno jsem vyplňoval "complain form" u rakouských drah a tam to bylo německy a anglicky a vybrat z toho, která možnost je, že vlak byl opožděný (o 3 hodiny, to se ví, že nějakých pár minut bych neřešil, už několikrát jsem mávnul rukou i nad dvěma hodinama) a že chci kompenzaci, dalo trochu víc práce. To vůbec nemluvím o tom, jak těžce se tohle "stěžovací oddělení" na jejich webu hledalo; pro české dráhy mám radši uloženého zástupce (hlavně kvůli stornům, o kompenzaci jsem snad u nich nikdy nežádal).
V zahraničí (teda USA) je to prý běžné, proto tak rádi platí kreditkama (kreditka=kreditní nebo debetní, většinou to nerozlišujou, pojem debit card jsme si zavedli my). Ale dost pochybuju o použitelnosti u nás, i když by to taky mělo fungovat, banky se budou bránit.
Zase u nás jsou dost větší možnosti takové věci řešit přímo s obchodníkem, v USA je to složitější (obecně tam prý platí, že je lepší dlužit, než si něco předplácet).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.