Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EUR účet UnicreditBank

Od: ucbeu odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Samozřejmě to budu řešit z bankou, ale 1, nedá se dovolat, 2, jejich otevíračku stíhám jen ve středu, 3, nemusí mi poradit 100% nejlépe a 4, jsem zvědavý. Mám u výše zmíněné banky EUR účet a na něm větší množství EUR, které bych nyní rád využil na rekonstrukci jádra. Nikdy jsem z tohoto účtu neplatil/nevybíral. Nyní u UCB devizy nákup 23,44. Tzn. pošlu mu 234400 odečtou mi 10000E? Nikde nemohu najít jestli s tím jsou spojené nějaké další poplatky. Nemáte někdo zkušenost? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Oni telefony neberou a když náhodou zavolají na dotaz, tak to hned típnou a neřeknou ani slovo. Jinak eura stačí převést na korunový účet, automaticky se přehodí na koruny kurzem nákup. Ještě lepší je pak využít služeb třeba Cyrus fx, kde dostanete mnohem lepší kurz. Při tom množství ušetříte cca 5000kc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]