Nejste přihlášen/a.
Ahooj,
chtěla bych se k vám obrátit s jednou mojí aktuální nepříjemností. Týká se to mě a mého nejlepšího kamaráda. Známe se rok a půl a letos v lednu jsme se takzvaně do sebe zakoukali, svěřila jsem se mu s tím, že ho mám hodně ráda, ale on mi dal friend zone, že by nám to nevycházelo časově, já letos maturuju, bydlíme od sebe daleko, ještě by nám to ovlivnilo naší společnou partu kamarádů a ještě ho trápí minulost..
Teď o prázdninách zase měl ke mě blíž, chtěl mě objímat a mazlit se, vůbec jsem to nechápala, byla jsem z něj zmatená.
Znovu jsem si s ním promluvila, jak to vidí, vidí to prý pořád stejně, že není připravený a zároveň mě nechce ztratit.. Nevím co mám dělat, pořád na něj myslím, vídáme se spolu každý měsíc společně s partou.
Mám ještě čekat dál a topit se v tom, nebo nějak omezit kontakt, což bude dost složité, protože ti kamarádi jsou jediní, který právě mám.
V téhle situaci fakt nevím co se sebou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.