Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup přes internet

Od: kemo® odpovědí: 3 změna:

Chci si koupit přes internet FLESHLIGHT. Ale chtěl bych, aby ten balík poslali jen na poštu a domů mě přišel jen papírek že mám na poště balík. Jak sem četl tak taková služba není. Nejdřív u nás zazvoní chlápek s české pošty s balíkem a pokud nikoho doma nezastihne tak pak teprve vhodí do schránky papírek na jaké poště a kdy si mám zboží vyzvednout. Ale já bych chtěl aby mně rovnou přišel papírek.Nechci aby se tady někdo s balíkem stavoval. Znáte nějakou takovou společnost? Nemohu nic najít

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nechal bych si to poslat PPL. Ráno kolem 8. hodiny volá dispečer a oznámí přibližný čas doručení, půl až 1 hodinu před doručením volá řidič, který má zásilku naloženou. S oběma se lze domluvit na způsobu předání.

hodnocení

0x

Denne vidim na ruskych wbech reklamy na anonymni dodaní podobnych veco do domu v bilem anonymnim papire, to znamena krom vas nikdo nic netusi..co je uvnitr a je to tedy reklama na ceske firmy...

PRo zvedavce: translate.google.com/...

alf*
hodnocení

0x

a co nejbližší s-shop, dnes je v každém větším městě. Nebo si to nech poslat do práce, také to tak dělám protože tahat se na poštu .. navíc jak pošťák i přepravní služba zazvoní a než vykouknu tak už vidím jen brzdová světla na konci ulice a jdu si pro lístek a v případě přepravní služby musím volat na dispečink a ten volá řidiče a ten se nechce vracet no prostě komplikace. Ve firmě stále někdo je a i když si odskočím tak mi někdo balíček převezme. Vrátím se z oběda a krabice s novou tiskárnou je na stole, paráda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]