Zdravím, obracím se zde s prosbou o pomoc při čtení zápisu v německé úmrtní matrice. První slovo je zřejmě Selbstmord, ale dál už jsem bezradný. Budu vděčný za každou radu.
Musíte poskytnout odkaz, protože pro analýzu nestačí jeden výsek. Je třeba prozkoumat celé to písmo a další slova. Není to nic jednoduchého. Navíc nevíme ani v jakém roce to bylo a písmo se přece v letech měnilo.
vili
To je zvláštní, že vám za tuto odpověď někdo dal body, protože když jsem si dovolil uvést v jiném dotazu na čtení z matriky něco podobného, paní @bimbam mě spolu s @axus znectila dokonce v extra vláknu na téma, jakej jsem h.jzl a proč jsem nedržel ústa, ve volné diskuzi. Tímto jí zdravím a divím se, že se zde neangažuje také. Určitě by to z fleku dala jen podle fotky levou zadní. A vlastně, může doplnit to, co nepřečetl pan Adam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.