Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na zvracení nad ránem - proč?

Od: jemizleodzaludk odpovědí: 7 změna:

Už je to podruhé, co jsem se probudila někdy okolo čtvrté ráno a navalovalo se mi. Prostě mi bylo úplně blbě, ale nějak jsem to zaspala a nakonec nezvracela. Nikdy předtím se mi nic takového to nestalo. Nechápu, co to je. Nevíte?

Těhotná nejsem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím, nejlepší je vždy uvést Váš věk. Jinak nějaký pohlavní styk jste měla? Pokud ne viděl bych to na syndrom cyklického zvracení, který se objevuje ve většině pacientů v dospělosti od 20+. Dalším doprovodným příznakem je nesnesitelná bolest hlavy. Určitě bych Vám doporučil zajít k praktickému lékaři. Případně zdali jste včera navštívila nějakou restauraci, snědla něco co běžně nejisté či silně zapáchá viděl bych to na otravu jídlem za předpokladu, že další příznak, který máte je bolest břicha a vodnatý průjem. Zkuste uvést Váš věk, zdali se to opakuje každým ránem, případně máte nějaké další příznaky kromě zvracení
jemizleodzaludk
hodnocení

Je mi 25. Stalo se to zatím 2krát během týdne asi, ne za sebou. Průjem nemám, bolest břicha taky ne. Neřekla bych, že bych jedla něco, co běžně nejím... A jsem teď nemocná, asi nějaká viróza – horní cesty dýchací.

hodnocení

0x

To asi bude patřit k tomu onemocnění, kterým si procházíte. Hodně to teď řádí.

liska5

Že má virozu, to měla uvést v dotazu! Člověk tu zbytečně řeší žlučníky, kombinace potravin, restaurace...

Liška, tak tak. Paní doktorko*smich* bez urážky*srdce*

Vaše rady jsou opravdu přínosné a téměř lékařské.

ltz
Tak tak. Perfektní, bohaté odpovědi.
liska5

*hi* Vážím si toho, děkuji, ale zůstávám při zemi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]