Nejste přihlášen/a.
Zdravím, třeba se s tím někdo setkal tak napíše. Ano, půjdu k lékaři hned zítra, bez záruky, že mě zítra vezme- umírající přijímají do dvou dnů, neakutní týden a více, ale stejně se zeptám. Začali mi bolet slabě lýtka, tak jsem si vzal magnézium v té nejvstřebatelnější formě a zdálo se. že to zabírá, večer začalo znovu, tak jsem si vzal další dávku a zase to přešlo. Po dvou dnech nejen že už to nepomáhá, ale bolest je mnohem silnější, ale je tam jedno velké ale. Bolí to jen tehdy, když stojím, jakmilele začnu i pomale pochodovat na mistě, tak bolest mávnutím proutku zmizí. Zastavím se a během sekundy je zpět.
Díky bene, měl jsem zdravotní problém, crp přes 300 a posílali mě všude možně a taky nakonec na internu. Zavolali mě do ordinanace, doktor už měl u sebe podrobnou zprávu se žádankou a jeho věta byla co tady chcete a poslal mě pryč. Bez vyšetření mě dal jakousi zprávu a mohl jsem jet 4O km nazpět. Ale jeho kolega u nás na poliklinice řekl to samé když jsem za ním kdysi dřív přišel do ordinace, tak normálně lidi se zdraví dobrý den a internisti co tady chcete. On potom náhle zemřel a žádná náhrada přes rok tady nebyla, proto mě tenkrát poslali jinam. Příště bych doktorovi možná řekl, hádejte, můžete třikrát.Mějte se
Chcete radu ohledně zdraví, ale neuvedete věk, nadváhu, zatížení pohybové soustavy v práci či sportu, jiné nemoci, léky, jaká bolest, vpředu nebo vzadu, křeče? ..Je možné, že je to od páteře, nervů, cév, možná to souvisí s klenbou nohy, nebo po nějaké námaze, viróze?...
Dobrý den paní doktorko, velmi se onlouvám, že jsem to neuvedl, nevěděl jsem že je o důležité. Jsem velmi nenápadity člověk. Někde si o uložím a příšě přesně podle popisu popíši. Vzhledem k tomu, že se přídal další typycký příznak, tak se obávám, že vím co mi je a věřte nemám z toho radost. Vrací se mi po dlouhých letech sarkadioza a já byl tak rád že usla. Každopádně paní doktorko moc děkuji.
Toto je laická poradna a doktorka nejsem. Ale chápejte, že dotazy ke zdravotním problémům chtějí více údajů. Jinak se radí obéznímu diabetickému seniorovi, jinak mladému přetrénovanému atletovi. Kdybyste tu předem napsal, že máte za sebou autoimunitní problémy, člověk by se v odpovědi na to zaměřil. Zřejmě se sešlo více faktorů, které nemoc probudily. Držte se čisté zdravé stravy, relaxuje beze stresu, ať má tělo šanci se zase vrátit do svých kolejí. Možná to bez kortikoidů nepůde. Přeji Vám hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.