Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci vás všechny varovat před nákupem na muziker.cz. Objednala jsem si něco v pondělí 28.8. a hned to zaplatila rychlým převodem. Dostala jsem e-mailem informaci, že to pošlou 30.8. Ptala jsem se přes jejich formulář, jestli to opravdu poslali, je to víc než 24 hodin a odpověď žádná. A z původního data dodání 31.8. bylo nejdřív 1.9. a teď už 5.9.! Takže to pořád protahují, hlavně, že peníze si vzali. Takže jestli něco chcete rychle, určitě si to nekupujte od nich. Komunikace žádná - volala jsem tam a automat mi řekl, že ať se nezlobím, všichni zaneprázdnění a že prý mi zavolají nazpátek. Je to víc než 2,5 hodiny a nikdo nevolal. Už nikdy.
Dobrý den,
tak jsem dopadla výborně, protože jsem včera e-mailem objednávku stornovala a oni mi hned poslali peníze na účet. Měla bych raději to, co jsem si objednala, ale takhle jsem dopadla jak nejlíp to šlo.
Já mám zkušenosti opačné. Objednal jsem si desítky produktů v kategorií hudební nástroje a vždy v pořádku. Dodání je tak 3 den po objednávce. Máte to brát na dobírku popř. platit kartou. Tam se musí snažit, jinak to po třech dnech to stornuji, píši to do poznámek v objednávce.
Ja mam s muzikerem jen ty nejlepsi zkusenosti.
Ovesem dopredu platit je hloupost prakticky kdekoliv.
Proc si zbytecne pridelavat nervy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.