Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hemeroidy zvýšená teplota

Od: hemik odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, co dělat v případě že mám asi hemeroidy a teď zvýšenou teplotu 37.3?
Je to normální? Bohužel mě nedokáže žádný doktor vyšetřit protože se nenechám :( takže nikdo neví co vlastně mám a prý jestli nemám píšťěl a absces.
Varoval mě, že když budu mít zimnici a teplotu tak mám jít ihned do nemocnice. Ale co tam semnou budou dělat :(.
Zatím mě nic nebolí, co dělat?
Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Nezahrávej si a běž do nemocnice. Co je vevnitř bolet nemusí. Hrozí otrava krve. Asi hned nasadí určitá antibiotika. Vezmou Ti krev. Nechají Tě nejspíš nalačno, a v příštích dnech rektoskopie nebo kolonoskopie/?/ Z ní mi připadalo nejprotivnější to pití nechutných roztoků na vyčištění traktu. Samotné vyšeření nic nebylo, předem dostaneš oblbovací injekci a místní znecitlivění a pak se díváš s doktorem na obrazovku a on to komentuje, co tam vidí. Zadek ani vystrkovat nebudeš. Dostaneš pyžamové kalhoty s otvorem vzadu a budeš ležet na boku.

hodnocení

2x

Jděte na pohotovost a odevzdejte se do rukou lékařům.

hodnocení

2x
Pokud je již teplota a necítíte se celkově dobře , rozhodně se nechejte vyšetřit . Ty následky když to zanedbáte , za to nestojí . Musíte si uvědomit , že budete vystrkovat zadek na někoho , kdo jich za svůj život viděl tisíce . Držím pěsti , Mario

hodnocení

2x
Hemoroidy jsem měl, ale horečku nikdy.
Z osobní zkušenosti ti mohu říci, že čím více to budeš odkládat, tím to bude horší. Ale dělej jak sám uznáš za vhodný.

Jenyk- plný souhlas! jinak oboje, ,hemeroidy i píštěle, ale . teplotu, jsem měl normální, 4x zákrok na sále v průběhu týdne, a bez asi měsíce rok v DPN.

Já byl po operaci dva měsíce doma a pak další skoro čtyři měsíce jsem se ještě dával dohromady, než bylo vše jak má být. Takže operace hemoroidů je záležitost na půl roku.

pb®
hodnocení

2x
37,3 není zvýšená teplota, ale normální. Obzvláště večer nebo po jídle. Lékař se asi obává celkové sepse, kdy se bakterie dostanou do krevního řečiště. To je hned a dodnes obtížně léčitelné, úmírá na ní i přes snahu kékařů 25-50% pacientů. Ale při sepsi byste měl teplotu nad 38, zimnici, zrychlený tep a dýchání. Když se vyšetřit nenecháte, tak nenechte. Je to váš život a váš boj, lékaři vás přemlouvat nebudou a klidně nechají zemřít. Léčí se ten, kdo se chce léčit. Až se se sepsí do nemocnice dostanete, pokusí se vám pomoct, ale je to půl na půl, jestli vás zachrání, nebo zemřete. Antibiotika se musí podat velice rychle, ideálně do jedné hodiny. Tak si aspoň udělejte vysokou životností pojistku, ať z vás příbuzní aspoň něco mají, když se tedy nenecháte vyšetřit a vystrčit na doktora prdel je nejhorší, co se vám může stát. Umírat na sepsi připojen na kde co, je jistě příjemnější.

hodnocení

0x

Buďte v klidu. Nic vás nebolí, na teplotku 37,3 si můžete dát studený obkládek na čelíčko a případně polknout tabletu acylpirinu, nutné to však není. Hemeroidy jsou běžné a k lékaři rád zajdete, až vás začnou opravdu obtěžovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]