Nejste přihlášen/a.
Je to normální? Bohužel mě nedokáže žádný doktor vyšetřit protože se nenechám
Varoval mě, že když budu mít zimnici a teplotu tak mám jít ihned do nemocnice. Ale co tam semnou budou dělat
Zatím mě nic nebolí, co dělat?
Díky
5x
Nezahrávej si a běž do nemocnice. Co je vevnitř bolet nemusí. Hrozí otrava krve. Asi hned nasadí určitá antibiotika. Vezmou Ti krev. Nechají Tě nejspíš nalačno, a v příštích dnech rektoskopie nebo kolonoskopie/?/ Z ní mi připadalo nejprotivnější to pití nechutných roztoků na vyčištění traktu. Samotné vyšeření nic nebylo, předem dostaneš oblbovací injekci a místní znecitlivění a pak se díváš s doktorem na obrazovku a on to komentuje, co tam vidí. Zadek ani vystrkovat nebudeš. Dostaneš pyžamové kalhoty s otvorem vzadu a budeš ležet na boku.
2x
Z osobní zkušenosti ti mohu říci, že čím více to budeš odkládat, tím to bude horší. Ale dělej jak sám uznáš za vhodný.
Jenyk- plný souhlas! jinak oboje, ,hemeroidy i píštěle, ale . teplotu, jsem měl normální, 4x zákrok na sále v průběhu týdne, a bez asi měsíce rok v DPN.
2x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.