Nejste přihlášen/a.
1x
Jesttli jste na dovolene u nás v čr tak si dojděte na orl.nebo pohotovost.to vypadá na angínu.kdyžtak vyplázněte jazyk do zrcadla a jestli budete mít bílý povlak na jazyku a fleky vžádu na krčn.mandlích.tak je to jasné.
Ještětak cuc.pastilky OROFAR obsahují uklidnůjící látku aspoň se Vám uleví.na chvíli
Jinak doktor.tady Vám asi nikdo moc nepomůže.
0x
Snad už jen studený zábal a navrch suchý šátek a zapařit.Vyzkoušela jste toho poměrně dost,musíte hned po dovolené k doktoru znova,tohle není normální..Možná máte jen oslabenou imunitu,ale kdo ví..Zašla bych si na krční a nechala také udělat výtěr v krku..Jednou se mi stalo,že jsem byla s dítětem u lékařky a ona nic v krku neviděla,byly i teploty..Tady jsem tedy věděla,že naše Dr.jinak stojí za hovno(Omlouvám se),nedá se to jinak nazvat.,proto jsem se už nebavila a šla rovnou na krční.Jak to dopadlo?Angína jako prase a hned antibiotika..
0x
Před rokem jsem mela podobný problém, dcera mi koupila v lékárně Kalobu. Je přírodní, vyrábí se z nějakého zvláštního druhu pelargonie. Před tím jsem vyzkoušela všechno možné a nic nepomáhalo. Nakonec Kaloba mi pomohla spolu se Stopanginem.
0x
Zkuste být na čas vegetarián a omezte mléko a mléčné výrobky /obecně nejčastěji zahleňují/, odpustte si sladkosti vč slazených nápojů. Vadí na střevní mikrobiom, a imunita sídlí ve střevě. Střevu dělá dobře kyselé zelí /nevařené/, kroupy, kefír - ten jediný přípustný mléčný výrobek, zelená petržel, cereálie, červená čočka, zelenin. saláty, panenské oleje, ryby, ovoce, ořechy a semínka. Mají protizánětlivý zinek, ale nepřehánět, hlavně žlučníkáři..
Dejte si Priessnitzův zábal na půl hodiny a během dne několikrát. Víc pijte! Vhodný je tu urologický čaj nebo voda s kapkou jablečního octa. Angína souvisí se stavem ledvin. Nestresujte se. To hodně zhoršuje stav. Choďte do lesa, hlavně kde jsou borovice. Noste v puse kousek česneku, za zubama, maličký, jako čočka a vyměňujte. Masírujte si na ruce mezi palcem a ukazovákem to "maso/ blánu", hlavně místa, co víc bolí. Na dlouhodobou léčbu Vironal /obsahuje lichořeřišnici/ a Dračí krev.
- Jak hluboko je panenská blána?
- Je tohle panenská blána?
- Protržení panenské blány musí bolet?
- Tampon vs panenská blána
- Odstranit panenskou blánu u gynekologa?
- Panenská blána - fámy o ní
- Zřejmě tuhá panenská blána
- Panenská blána - jak to má být?
- Panenská blána
- Panenska blana
- Panenská blána
- Panenská blána, jak dlouho bolí?
- Panenská blána - jak si zvýšit práh bolesti
- K čemu slouží panenská blána?
- Panenská blána
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.