Nejste přihlášen/a.
Snad už jen studený zábal a navrch suchý šátek a zapařit.Vyzkoušela jste toho poměrně dost,musíte hned po dovolené k doktoru znova,tohle není normální..Možná máte jen oslabenou imunitu,ale kdo ví..Zašla bych si na krční a nechala také udělat výtěr v krku..Jednou se mi stalo,že jsem byla s dítětem u lékařky a ona nic v krku neviděla,byly i teploty..Tady jsem tedy věděla,že naše Dr.jinak stojí za hovno(Omlouvám se),nedá se to jinak nazvat.,proto jsem se už nebavila a šla rovnou na krční.Jak to dopadlo?Angína jako prase a hned antibiotika..
Před rokem jsem mela podobný problém, dcera mi koupila v lékárně Kalobu. Je přírodní, vyrábí se z nějakého zvláštního druhu pelargonie. Před tím jsem vyzkoušela všechno možné a nic nepomáhalo. Nakonec Kaloba mi pomohla spolu se Stopanginem.
Zkuste být na čas vegetarián a omezte mléko a mléčné výrobky /obecně nejčastěji zahleňují/, odpustte si sladkosti vč slazených nápojů. Vadí na střevní mikrobiom, a imunita sídlí ve střevě. Střevu dělá dobře kyselé zelí /nevařené/, kroupy, kefír - ten jediný přípustný mléčný výrobek, zelená petržel, cereálie, červená čočka, zelenin. saláty, panenské oleje, ryby, ovoce, ořechy a semínka. Mají protizánětlivý zinek, ale nepřehánět, hlavně žlučníkáři..
Dejte si Priessnitzův zábal na půl hodiny a během dne několikrát. Víc pijte! Vhodný je tu urologický čaj nebo voda s kapkou jablečního octa. Angína souvisí se stavem ledvin. Nestresujte se. To hodně zhoršuje stav. Choďte do lesa, hlavně kde jsou borovice. Noste v puse kousek česneku, za zubama, maličký, jako čočka a vyměňujte. Masírujte si na ruce mezi palcem a ukazovákem to "maso/ blánu", hlavně místa, co víc bolí. Na dlouhodobou léčbu Vironal /obsahuje lichořeřišnici/ a Dračí krev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.