Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v krku - mandle - neustálé zahlenění

Od: fresshs odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, poradíte mi někdo prosím, jak se zbavit bolesti v krku? Při každém polykání je to horší a horší. Je to stejná bolest kterou jsem měla asi tři měsíce zpět a dle doktorky to byla jen viróza a měla jsem ji vyléčit šalvěji... Nyní jsem na dovolené, dnes jsem přijela a mám tu být týden, začalo mě v tom krku bolet a docela i chraptim... Poradie někdo nějaký sprej do krku, který by pomohl tu bolest překonat nebo úplně odstranit. Šalvěj mi právě vůbec nepomohla a dnes asi 8 čaju taky ne ...K tomu všemu jsem začala mít takový divný ,,kašel,, že když se jen trochu nadechnu pusou tak mám tak těžko na průduškách a kašlu. Prosím o rady děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

angina
hodnocení

1x
Dobré ráno.
Jesttli jste na dovolene u nás v čr tak si dojděte na orl.nebo pohotovost.to vypadá na angínu.kdyžtak vyplázněte jazyk do zrcadla a jestli budete mít bílý povlak na jazyku a fleky vžádu na krčn.mandlích.tak je to jasné.
Ještětak cuc.pastilky OROFAR obsahují uklidnůjící látku aspoň se Vám uleví.na chvíli
Jinak doktor.tady Vám asi nikdo moc nepomůže.

jp
hodnocení

1x

Pomáhá syrový česnek na chleba a česnečka polévka.

hodnocení

1x
Kloktejte naředěné švédské kapky a denně užívejte jednu polévkovou lžíci . Snažte alespoň jeden stroužek česneku denně a buďte v teple . Zázvorový čaj a hodně vitamínů , na to také nezapomínat . Pokud Vám nebude líp , samozřejmě zajděte k lékaři . Mario *srdce*

hodnocení

0x

Snad už jen studený zábal a navrch suchý šátek a zapařit.Vyzkoušela jste toho poměrně dost,musíte hned po dovolené k doktoru znova,tohle není normální..Možná máte jen oslabenou imunitu,ale kdo ví..Zašla bych si na krční a nechala také udělat výtěr v krku..Jednou se mi stalo,že jsem byla s dítětem u lékařky a ona nic v krku neviděla,byly i teploty..Tady jsem tedy věděla,že naše Dr.jinak stojí za hovno(Omlouvám se),nedá se to jinak nazvat.,proto jsem se už nebavila a šla rovnou na krční.Jak to dopadlo?Angína jako prase a hned antibiotika..

hodnocení

0x

Dobrý sprej je JOX- mně vždy pomůže.

hodnocení

0x

Před rokem jsem mela podobný problém, dcera mi koupila v lékárně Kalobu. Je přírodní, vyrábí se z nějakého zvláštního druhu pelargonie. Před tím jsem vyzkoušela všechno možné a nic nepomáhalo. Nakonec Kaloba mi pomohla spolu se Stopanginem.

liska5
hodnocení

0x

Zkuste být na čas vegetarián a omezte mléko a mléčné výrobky /obecně nejčastěji zahleňují/, odpustte si sladkosti vč slazených nápojů. Vadí na střevní mikrobiom, a imunita sídlí ve střevě. Střevu dělá dobře kyselé zelí /nevařené/, kroupy, kefír - ten jediný přípustný mléčný výrobek, zelená petržel, cereálie, červená čočka, zelenin. saláty, panenské oleje, ryby, ovoce, ořechy a semínka. Mají protizánětlivý zinek, ale nepřehánět, hlavně žlučníkáři..

Dejte si Priessnitzův zábal na půl hodiny a během dne několikrát. Víc pijte! Vhodný je tu urologický čaj nebo voda s kapkou jablečního octa. Angína souvisí se stavem ledvin. Nestresujte se. To hodně zhoršuje stav. Choďte do lesa, hlavně kde jsou borovice. Noste v puse kousek česneku, za zubama, maličký, jako čočka a vyměňujte. Masírujte si na ruce mezi palcem a ukazovákem to "maso/ blánu", hlavně místa, co víc bolí. Na dlouhodobou léčbu Vironal /obsahuje lichořeřišnici/ a Dračí krev.

liska5

To si musíte vypozorovat, po čem se cítíte zahleněná. Mléčné potraviny jsou sice nejčastější, ale často to jsou i vajíčka, paštiky, tučné vepřové maso, dokonce někdo i po banánu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma panenská blána

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]