Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nechal jsem se zatoupit právníkem je to asi rok a něco ( byl jsem na služebce.) Nechtěl jsem žádného místního. Najal jsem ho z většího města opodál . S právníkem jsem byl v kontaktu emailem,kdy poslal plnou moc na zastupování na místě před úřadem a nahlížení do policejního spisu. Řekl si o zálohu a tu dostal. Plnou moc na zastup. na místě posláno poštou a na nahlížení do polic.spisu chtěl emailem. Pak mi zavolal a řekl jak pochodil a tím naše spolupráce zkončila, žádný doplatek přeplatek nebyl.. Nic písemnýho jak to probíhalo jsem nedostal. Nikdy jsme právní pomoc nepotřebovali a tak nevím ( nevědomost nemolouvá - já vím).. Policejní spis nevyřidil... ale , řek jsem si, vyřídil tamto a protože s ním byla domluva otřesná... už jsem chtěl mít klid a nic neřešil. Nedávno jsem potřeboval něco vyhledat ze spisu na Katastru. A tam jsem zjistil že, měl předložit osobně plnu moc na úřadě aby byly vydány dokumenty. Protože na místě šetření v terénu měl plnou moc jen v mobilu ztaženou.. Zaslaná plná moc se mi vrátila zpět.. z emalu které posílal v mém zastoupení, no co email to jiné číslo parcely.. posíll to snad každému kdo na úřadě seděl a byl na něj kontakt..( z úřadu si stěžovali na nevhodné chování jeho, napsal jsem úřadu že je mi situace líto,ale za dospělého člověka nezodpovídám) Nechtěl jsem na služebce řešit něčí chování , tam jsem měl svojí práce až moc.,když jsem mu zaplatil aby vše vyřídil,to jsem nemusel nikam jezdit... A teď k věci-nemám pocit, že bych byl právně zatoupen tak jak to má být. Mohu i po tak dlouhé době požadovat část peněz zpět? Uvítám paragraf. Předem díky
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
dede
1x
Jak to máme vědět? Předlož listiny a fakturu a řekneme ti.
Podle konstrukce tvého textu bys spíše potřeboval zákonného zástupce.
Požadovat můžeš cokoliv, ale, každý se ti vysměje, protože nedáš dohromady souvislou větu. Proto si musíš najít a zaplatit zástupce, může to být i obecný zmocněnec, nemusí to být advokát.
Podle konstrukce tvého textu bys spíše potřeboval zákonného zástupce.
Požadovat můžeš cokoliv, ale, každý se ti vysměje, protože nedáš dohromady souvislou větu. Proto si musíš najít a zaplatit zástupce, může to být i obecný zmocněnec, nemusí to být advokát.
axus®
1x
Chapes, ze ten tvuj text nema hlavu ani patu?
Kvuli necemu sis najal pravnika. Ten neco vyridil a nebo take nevyridil.
Bud uz problem nemas, pak to tedy zrejme vyridil, nebo problem stale trva, pak to tedy zrejme nevyridil.
Mame mu zavolat a zeptat se ho?
Pokud se ti zda, ze svou praci neodvedl, pak mas samozrejme jako fyzicka osoba pravo na reklamaci sjednanych pravnich sluzeb.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]