Nejste přihlášen/a.
Když chceme podat návrh elektronickou cestou na podatelnu na zřízení něčeho v obci, že tu u nás schází určité zařízení, má se to podávat na komunální služby? A taky musí se uvést, že je to požadavek či návrh podle nějakého zákona? Něco podobného jako když píšu dotaz na úřad, tak že to podkládám zákonem 106/1999 sb. Zákon o svobodném přístupu k informacím? Já se v minulosti setkal asi 2x s tím, že když jsem psal dotaz tak neodpověděli. Tak jsem to začal podávat podle zákona 106/1999 sb. a tak nevím zda neplatí něco podobného u návrhu že mohou ignorovat návrh pokud to nepodložím zákonem?
Aha, do pi... Tak to jsem diletant. Na to jsem zapoměl! Myslím na tu adresu. Ale nejde o zařízení v bytě ale na veřejnosti. Prostě není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.