Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Patnáctiletá dívka a kamarádi

Od: arwi® odpovědí: 10 změna:

Do kolika hodim by jste dovolili patnáctileté dívce aby byla venku s kámošema?1) o prázdninách 2) když chodí do školy

V kolik hodin by měla patnáctiletá dívka o prázdninách vstávát?1) v kolik chce,třeba ve dvanáct 2)v devět,s něčím pomoct doma a pak teprve ven za kamarády,nebo jí vymyslet nějaký program

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dede
hodnocení

6x
Vychovava se (ukoluje se) od 3 let. Zacinat s tim v 15 uz je moc POZDE. V tu chvili ma decko davno vedet, jake jsou jeho povinnosti a prace doma.
Ja tomu nerozumim, ale nezletilec ma byt v postli ve 22 hodin (alespon v tolik nam na intru zhasinali pokud se nepletu) tak asi do 21 hodin ma byt doma a pripravit se na spani :)
patrikosss
No, tak už to ale dávno není.
Dneska děti klidně 12 let chodí spát klidně v jedenáct a pak jsou schopné ještě klidně do 1 ráno být na mobilu. Já jsem takto svého syna nedávno přistihl mastit někdy v půl jedné. Mobil teď musí dávat na noc do předsíně, nic jiného se s tím dělat nedá.

hodnocení

6x

Těžko s v tomhle radí,ono je to také o důvěře,ale také se říká dvěřuj,ale prověřuj,s kým se stýká a podobně.Pokud je bezproblémová,tak bych ji řekla:Můžeš,do 22 hod.ale jen tehdá,že ráno vstaneš a budeš tady pracovat,pomáhat,klidně říct seznam prací.Pokud by nesplnila,tak bych ji klidně nechala týden doma...Ale to je jen můj názor,záleží na vás..

liska5
hodnocení

3x

Do setmění, ať jsi doma! Tak to dříve většinou platilo. V zimě to bylo dřív, v létě později. A spát se šlo kolem 22.h. O prázdninách jsme většinou nenaspávali, jelikož jsme se nemohli dočkat zase nějakého dobrodružství. A ve školním roce vstávání diktovala škola a cesta do ní. To se děti do školy nevozily, nýbrž táhly periferií několik kilometrů a postupně se přidávali ti, co měli školu blíž. Dobrá to doba byla.

slimous
hodnocení

1x

Určitě ne vstávat v 9, spíš tak o půl sedmé ráno a naplánovat ji povinnosti učení co se má učit aby ji nezlenivěl mozek. Klidně ať se učí třeba jazyky co chce, hlavně ať je to něco co využije prakticky a může v tom být dobrá. A za odměnu o prázdninách do půl jedenácté doma.

Ještě že jsem měla normální rodiče *smich* Vstávat v půl sedmé ráno by mě zabilo *smich*
dede
Všichni úspěšní co jsi právě vybavuji, tak vstávají někdy mezi půl 5. a půl 7. :)
Naposledy třeba u Krause byl ten hokejista, Plekanec? Něco tam mlel o 6. hodině nebo o půl 6. že si jde zaběhat :)
Tak schválně, znáte někoho úspěšného, který maká, a rád prospí den?
patrikosss
slimous, to jsem měl teda celkem hodné rodiče. Vstávat v půl sedmé ráno a hned jít pracovat? Prázdniny jsou od toho, aby si děti odpočinuli, navíc mozek úplně nezleniví. Být vaše dítě tak se že mě asi stane sebevrah.

hodnocení

0x
Nam doma rikali, ze slusne vychovani chodi za svetla domu. Proto jsme pripadne prisli domu az rano...

Jó tohle taky pamatuji, dnes by mě takový příchod zabil *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]