Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zadku, konečníku

Od: jaknaty odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, mám nesnesitelnou bolest zadku spíše jak je hráze tupá bolest nejde extra lokalizovat. Na pohmat v pohodě. Nejhorší to je když stojím, když si sednu tak je to o 80% lepší. Co to může být.
Při stolici to mírně bolí, ale krev žádná a trhlinu taky nevidím..
Mám sedavou práci 8h denne a před 11 lety jsem měl absces anu a píšťel v průběhu 1 roku, vše se dobře zhojilo a od té doby nic. 10 let..
V březnu 2023 do dubna 2023 jsem měl tento stejný problém který trval 1.5 měsíce a z niceho nic to přešlo, v nemocnici mi doporučili Ondřej mast, no možná tak placebo pro mě nebo nevím jestli mi to pomohlo.
Nyní již 1 týden obtíže úplně ty stejné, možná o něco horší bolest. Bojim se že budu mít zase píšťěl. To přece není možné že bych měl takové bolesti jen ze sedavé práce, na internetu o tom tolik není, možná studie.. Hledám i v angličtině. Dá se říci že konečník neboli ale spíše ty půlky zadku, takový tlak jako by se to mělo roztrhnout, oteklé to není. Když zadek povolím tak to trochu taky přestane bolet. Díky za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

svatoslav
hodnocení

1x

ahoj, v práci nesedet, velmi dobré je stát, cvičit nebo ležet? Nedávno jsem někde četl, že nejhorší poloha pro naše tělo je sedět, co my, 50+, vyžadujeme stále častěji... zkus ZDARMA položit dotaz do lékárny, mockrát mi magistra z nějaké lékárny kde jsem nikdy nebyl, podala info (prostě jsem zaslal mail a ještě ten den přišla odpověď, určitě lepší než nic, zkus to hned)

julie1234*
Pardon, už jste u počítače někdy v práci hodiny stál anebo třeba ležel? Že ne, ja si to myslela...

okolik
hodnocení

0x

Dobrý den,

pokud nemáte příznaky jinde po těle pouze v oblasti pozadí a konečníku doporučuji vyzkoušet Aloe AKH vycucat 2-2-2

id
hodnocení

0x
Sem tam sedávat na malém,dětském nafukovacím plavacím kruhu, je dobré ho přehodit ručníkem.
pb®

Nafukovací plavací kruh má při sezení životnost pár minut, možná jeden den. Kolik asi pán váží, jako ajťák, co si proseděl na prdeli píštěl? Potřebuje zdravotnickou pomůcku, buď sedací kruh nebo antidekubitní pod/....

hodnocení

0x

Zajděte za doktorem, nic jiného radit nemá smysl a nic jiného nepomůže.
Nejhorší je strach z neznámého.

julie1234*
hodnocení

0x
Mně hlava nebere, že pro někoho je snesitelnější trpět nepříjemnou bolestí v oblasti konečníku a čekat na cosi(?), než dojít regulérně k lékaři, vystrčit prdku a dostat funfovanou radu i pomoc. V jaké perverzi to žijete? Na co čekáte? Na další píštěl? No, dejte pokoj...

jaknaty
hodnocení

DIAGNÓZA : cituji pana doktora: ale víte, že máte hemeroidy?..
Abscessus perianalis, trombosis
Čím vůbec umývat zadek? Pamatuji si že mi jeden chirurg řekl JEN VODU a pak zase paní chirurgicka řekla mýdlo ano.. Teď mám nějaké obyč notino.cz/...
a
notino.cz/...
Doufám že mi ten absces, před 9 lety mi prasknul extrémní bolest a skoro sepse protoze jsem to neřešil, zmizí, co myslíte?
A bolí vůbec hemeroidy po stolici a po dlouhém sezení. Když celý den nesedí tak se dá říci že bolest necítím jen takové pnutí a tahání od toho místa kde mam ty hemeroidy.
Díky za rady,

hodnocení

0x

K odbornému lékaři v nemocnici - proktologovi, vyšetření a operace hemoroidů. Po klasické operaci sice týden "sakra" bolest, ale po doléčení už bez problémů a dodnes "paráda". Vlastní zkušenost. Po doléčení jsem si říkal, že pokud bych věděl, že to bude tak dobré a že to tak pomůže, tak jsem už šel na tu operaci daleko dřív a netrápil se dlouhá leta. *palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]