Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spravne nakupovat pres ebay?

Od: anna90* odpovědí: 5 změna:

Dobry den jak spravne nakupovat pres ebay? V patek jsem se zaregistrovala na ebay.co.uk a paypal objednavka by mela dorazit streda ,max ctvrtek ,ale z uctu mi jeste nic neodecetly nejsem si jista zda jeste neco musim potvrdit nebo co.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

a potvrdila jsi paypal při registraci? Strhnou asi 50 korun a v tom máš číslo které musíš opsat pro dokončení registrace. Platba se mi strhává několik sekund po potvrzení, tohle je divné.

anna90*
hodnocení

Ano potvrdila ,ale nic si neodecetly ,kdyz se prihlasim na paypal tak tam jsou vsechny me nakupy nic jsem zatim nedostala ,ale nic mi taky z uctu nevzaly.

alf*

těch 50 se Ti tedy z účtu strhlo a status na papal máš verified?

tlustoprd*
hodnocení

Ani tech 50 kc ne. Status mam to zakladni.

alf*

a strhly se z účtu? A máš to jak, párovala jsi kartu? Má karta povolené platby na internetu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]