Nejste přihlášen/a.
Mám novou zubařku, paní doktorka i sestra jsou příjemné, ale překvapil mě požadavek, aby se pacienti před vstupem do ordinace zouvali. Dosud jsem znala jen lékaře, kde se může do ordinace v botách nebo jsou k dispozici návleky. Nebylo mi to zrovna příjemné, boty si všichni nechávali před ordinací, co kdyby se mi ztratily? Setkáváte se s tímto také?
Nepřijde mi to zvláštní. Každý zubař je jiný a důležité je pro vás, ŽE HO MÁTE. Jak píšou ostatní rádci, koupit si jednorázové návleky.
Mně se jednou ztratil v čekárně kabát a od té doby už tam nic nenechávám a beru sebou do ordinace. Boty bych tam taky nenechala.
Mě by to nijak nepohoršovalo, když o tom vím tak se na to vybavím, na to přezouvání. Dříve bývaly u některých lékařů, takové bílé galoše a do nich se lezlo v botách. No, úplně ideální to nebylo.
Dobrý večer,
vezměme si požadavek z druhé strany např. v zimě spousta lidí nosí obuv s vroubkovanou podrážkou. Do které se v naprosté většině schová při venkovní chůzi posypový štěrk. Při vstupu do ordinace a chůzí se z obuvi vytrousí kamínky, ty poškodí podlahovou krytinu a jako bonus personál neustále celý den zametá. Což děla prakticky celý den, mimo svoji pracovní náplň. Navíc, jak by se asi dalšímu návštěvníkovi ordinace zamlouvalo brodit se v ordinaci kamínky?
A v dešti našlape každý pacient, takže buď se může vytírat, nebo se věnovat pacientovi.
A to jich klidně může být lopatka...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.