Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to problém s játry?

Od: sabi odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, vím že tady mi nikdo neřekne přesnou diagnózu ale zítra jdu k doktorce a potřebuji spíše uklidnit. Už asi týden mě pobolívá pod pravým žebrem. Nebolí to hodně, jen mě tam asi 2x píchlo, pobolívá mě to buď na boku nebo u hrudního koše a stává se mi, že to přejde když si dojdu na velkou. Tenhle víkend jsem byla v Itálii a nebolelo mé to vůbec,normálně jsem pila i jedla a dneska mě to trochu pobolívalo. Je mi 21, nekouřím a piju jen výjimečně. Chci se zeptat, jestli s tím někdo nemá zkušenost nebo byste nevěděli z čeho to může být, protože mám docela strach. Předem děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Někde tam v těch místech se točí tlusté střevo. A v něm když je nával, tak to bolí. Vím to, protože jsem si stěžovala podobně, brala jsem dlouhodobě kortikoidy, ale Dr. mě uklidnila, že jaterní testy mám dobré a udělala mi přednášku a tlustém střevě. :-D

liska5
hodnocení

3x

Pod pravým žebrem je žlučník. Nejčastější bolest v těchto místech. Vynechte smažená a tučná jídla, vadí i stres.

hodnocení

3x
Pod pravým žebrem a později pod pravou lopatkou se ozývá žlučník.

hodnocení

2x

Ano, zaražený prdy ve střevě asi. Taky to může být od skeletu, páteř, žebra.

hodnocení

0x

Pečeň,čiže játra nebolia,dokonca ani pri cirhóze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]