Dobrý den, vím že tady mi nikdo neřekne přesnou diagnózu ale zítra jdu k doktorce a potřebuji spíše uklidnit. Už asi týden mě pobolívá pod pravým žebrem. Nebolí to hodně, jen mě tam asi 2x píchlo, pobolívá mě to buď na boku nebo u hrudního koše a stává se mi, že to přejde když si dojdu na velkou. Tenhle víkend jsem byla v Itálii a nebolelo mé to vůbec,normálně jsem pila i jedla a dneska mě to trochu pobolívalo. Je mi 21, nekouřím a piju jen výjimečně. Chci se zeptat, jestli s tím někdo nemá zkušenost nebo byste nevěděli z čeho to může být, protože mám docela strach. Předem děkuji za odpovědi
Někde tam v těch místech se točí tlusté střevo. A v něm když je nával, tak to bolí. Vím to, protože jsem si stěžovala podobně, brala jsem dlouhodobě kortikoidy, ale Dr. mě uklidnila, že jaterní testy mám dobré a udělala mi přednášku a tlustém střevě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.