Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
neznáte nějaké místo v okolí Brna, kam bych mohl zajít jako muž, abych si nechal vyčistit pleť?
Na internetu jsem našel pouze různé kliniky pro ženy, asi by bylo dost divné, kdybych tam přišel i já...
Pleť se čistí na kosmetice a ne na klinice. Najdete jich hafo a není na tom nic divného. Dneska na kosmetiku muži běžně chodí.
boba je to tak, jen lituju, že jsem si ji nekoupila už kdysi dávno. Poradila mi ji kolegyně, i přímo značku a říkala, že se pleť rychle zlepší a cena rychle vrátí, protože pak není třeba chodit tak často případně vůbec ke kosmetičce. Špachtlí se dá ošetřit nejen obličej, ale i ostatní části těla. Někdo trpí třeba na hrubější tzv. kuřecí kůži na pažích i stehnech a špachtle funguje skvěle i na tohle. Hydroperfekt používám na celé tělo, k tomu špachtli a mám jemnejší kůži, než jsem měla jako náctileté děvče.
Ja mam tuto a myslim ze jsem ji koupila na Mall.cz. Ale kdyz zadate ne Heurece Ultrazvukova spachtle, tak si podle parametru a ceny vyberete. Nechtela jsem nic drahyho a opravdu je perfektni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.