Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to mohlo znamenat

Od: obcan odpovědí: 7 změna:

Přijíždím ke křižovatce a když jsem byl těsně před ní tak se rozsvítila oranžová, tak jsem možná trošku přidal ( vím, že jsem projel na oranžovou ) a pak jsem si všimnul, že jeden chodec na mé straně za křižovatkou ukázal na mě tzv. véčko, ale dlaní od sebe.

tady je jen dlaní k sobě

zoom.iprima.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, bylo to klasické "Véčko" = Victoria = vítězství. Chodec patrně dával najevo radost, že Váš nebezpečný dopravní manévr ve zdraví přežil. Zdravím!

hodnocení

1x
Obecně, v naší generaci -Dlaní od sebe je véčko ok, dlaní k sobě znamená totéž, co zdvižený prostředník. Ale hodně lidí se v tom hrabe a mají pro to různá vysvětlení. O původu véčka, jako symbolu vítězství nebo symbolu zla, je na netu mnoho článků,od používání druidy,přes různé víry a náboženství, až po spojení s Churchillem.

jiofa
hodnocení

0x

Asi se domníval, ze své pozice, že jste to střihnul již na červenou. Takže co jiného to mohlo znamenat než to, že jste, s prominutím, v...

olinl
hodnocení

0x

Mohl tebe nebo někoho jiného normálně zdravit, ale běžnější je zvednutá celá dlaň..

videlte
hodnocení

0x

Vidím tě.. je to svědek :(

hodnocení

0x

Záleží jaké to bylo etnikum, kultura a a v jakém zemi. Záleží i na regionu, mohou být jisté oblasti s jinou etnicitou. Napříkald Bulhaři kroutí hlavou=ano.

franz*
hodnocení

0x

Je to jako viděl jsem tě, ale nic se nestalo, V obráceně jako v pohodě vicoria, mimochodem není na semaforu oranžová, ale žlutá, pokavad před vjezdem v povolené rychlosti při projezdu na stoupající žlutou mužeš projet, ale nesmíš ohrozit, proto tam je, on v podstatě na přechodu neměl ještě co dělat, až se autům rozsvítí červená, v podstatě jste maličko pochybili oba, proto třeba to Véčko

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]