Nejste přihlášen/a.
Přijíždím ke křižovatce a když jsem byl těsně před ní tak se rozsvítila oranžová, tak jsem možná trošku přidal ( vím, že jsem projel na oranžovou ) a pak jsem si všimnul, že jeden chodec na mé straně za křižovatkou ukázal na mě tzv. véčko, ale dlaní od sebe.
tady je jen dlaní k sobě
Záleží jaké to bylo etnikum, kultura a a v jakém zemi. Záleží i na regionu, mohou být jisté oblasti s jinou etnicitou. Napříkald Bulhaři kroutí hlavou=ano.
Je to jako viděl jsem tě, ale nic se nestalo, V obráceně jako v pohodě vicoria, mimochodem není na semaforu oranžová, ale žlutá, pokavad před vjezdem v povolené rychlosti při projezdu na stoupající žlutou mužeš projet, ale nesmíš ohrozit, proto tam je, on v podstatě na přechodu neměl ještě co dělat, až se autům rozsvítí červená, v podstatě jste maličko pochybili oba, proto třeba to Véčko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.