Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám problém s otcem mé přítelkyně. S přítelkyni jsem se viděl jednou, kdy jsem si řekl o Instagram a po pár týdnech psaní a volání jsme se dali dohromady a naplánovali si setkání v pulce léta, ačkoliv bydlí daleko tak jsme se nemohli výdat každý den. Bohužel 2 týdny před setkáním jsme se rozešli moji vinou a přítelkyně to neunesla, což chápu a rozhodně jí to neberu za zlé. Ale po dalších 2 týdnech bylo to okolo dne, kdy jsme se měli potkat, jsme si zase napsali, promluvili si a rozhodli jsme se, že se dáme zase dohromady. Její rodiče ale věděli důvod rozchodu a že to byla má vina, takže jsme se bali jejich reakce, proto jsem jim napsal dlouhý omluvný dopis. Její mamka to vzala v pohodě a řekla, že mi dá moc ráda druhou šanci, ale že o tom nerozhoduje jen ona. Poté se rozhodla to ukázat tátovi, který to moc dobře nevzal a řekl, že jestli se chceme vidět tak až na konci roku, kdy mi bude ochotný dát druhou šanci. Sice její mamka řekla, že s ním promluví a všechno bude dobré, ale pořád nevím.
Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo nějáký nápad, jak zase budovat vztah s jejím tátou, protože podle slov přítelkyně o mně ani nechce slyšet.
Prosím odpovědi jako rozchod atd ani psát nemusíte, protože to opravdu nehrozí.
Děkuji za všechny odpovědí
Zdravím. Vy přemýšlíte o tom, jak budovat vztah s tátou. Ale především byste měl nejdříve budovat vztah s tou slečnou, pokud o ní stojíte a máte zájem. Zatím mezi vámi žádný vztah není. Rodiče můžete přesvědčit jen tak, že budete spolehlivý, pracovitý, budete mít slečnu rád a ona s Vámi bude spokojená a šťastná. Pak by možná byli rodiče schopni vztah své dcery s Vámi akceptovat. Zatím ale kdoví, jestli má ta slečna také takový zájem o vás..
Celé je to pošahané. Vždyť jste se rozešli ještě dřív, než jste se dali dohromady. A navíc bydlí daleko. A plnoletá holka tě propírá s rodiči? Prosímtě, prober se, bude jiná. A do té doby trochu dospěj.
Chtělo by to kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru. V popisu je pomíchaná virtualita s realitou. Dost těžko můžeš holku, s kterou si píšeš a kterou jsi viděl na fotce, označovat přítelkyní a dost těžko se s ní proto můžeš rozejít. Proč dávala číst vaši korespondenci rodičům? Proč bys měl "budovat vztah" s jejím tátou a jakou "druhou šanci" by ti měl dávat? Musím uznat, že básnické střevo ti nechybí. Doporučujui najít si normální holku od vedle, ke které můžeš kdykoli přijít, jít s ní ven, přes víkend na chatu a kde tě budou brát normálně i bez umělého budování vztahů.
@vili to byla taková drobná ironie. Samozřejmě já jsem z generace, která zažila jako samozřejmé, že spolu mladí i starší lidi chodili. Nepsali jsme rodičům ani nic podobného. Setkávali jsme se "naživo", trávili spolu čas a mluvili jsme spolu. To, co dnes někteří mladí řeší, mi hlava prostě nebere.
Jak jsem psal přítelkyně je dospělá až za chvíli, bydlí s rodiči takže o tom ještě rozhodují oni v 18 už si může dělat co chce ale i tak bych byl rád pokud by mě její otec přijal už jen kvůli společné budoucnosti.
Kdybyste nenapsal kolik vám je let, tak mám z vašeho příspěvku pocit, že je vám tak 12. Možná i míň. To jsem si taky s klukama posílala psaníčka ve kterých jsme si psali, že spolu chodíme. A to jsem se narozdíl od vás s těmi chlapci vídala.
A jaký vztah jste měl s jejim otcem, když píšete o znovubudování?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.