Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznámení přítele s mýma rodičema

Od: artemis odpovědí: 12 změna:
Ahoj, potřebuji poradit… je mi 15
Našla jsem si přítele, kterému bude další rok 18 a bude si dělat řidičák. Auto už má teď, ale zatím jezdí po polňáčkách a tak, známe to :D… moji rodiče (mamka a její přitel) nesnáší a zakazují mi jezdit s kýmkoliv a kamkoliv autem a ještě když ho ani pořádně neznají… jak mám udělat, aby mi dovolili s ním jezdit? házel by mě domů ze školy a jezdili bychom na výlety.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Nejdriv se bude muset chlapecek naucit jezdit v tom silenem provozu, jaky dbeska je. Tim ze dostane ridicak z nej proutkem mavnuti zkusenej ridic nebude. Nedivim se rodicum, aspon nekdo ma rozum. Do 18 za tebe nesou plnou odpovednost, at se ti to libi, nebo ne.

hodnocení

5x
Milá zlatá to že ti tvúj milovaný jezďí po polňačkách nic neznamená to totiž neni žádnej běžnej provoz kde musíš v běžnym provozu řešit milion situací a kde když udělàš chybu de o život
Takže senesmíš rodičúm divit že maj o tebe velkou starost a nechtěj abys došla k ňálé úhoně

ltz
hodnocení

5x
Nediv se, v 15 jsi pořád ještě dítě a od toho máš rodiče, aby zakazovali, dovolovali, starali se. Oni mají zkušenosti, zodpovědnost a když něco zakáží, má to svůj důvod. Vlastně tě to jednou také čeká.

hodnocení

3x
Připadá ti normální jezdit bez řidičáku v sedmnácti letech autem? Tvůj přítel si evidentně se zákony hlavu neláme. Následky můžou být docela fatální. S někým takovým by můj potomek měl už z principu zákaz se vůbec stýkat. A ano, je vpořádku nepustit tě do auta k někomu, koho rodiče neznají. Zmrzačených a zabitých mlaďochů je všude dost. Bohužel to často odsere jen spolujezdec a trpí celá rodina. Bohužel tohle úskalí ty nevidíš. Buď rozumná.

Zas bych to tak neprehanel ze v 17 jezdi autem. Za mych mladych let (prelom tisicileti) jsme na vsi jezdili uz od 12 na pionyrech a a od 15 s trabantem a svete div se nikdy se nam nic nestalo. Samozrejme jsme jezdili po lesnich a polnich cestach, na silnici jako takovou maximalne ve vsi dal ne.

maty

"..a svete div se nikdy se nam nic nestalo"

A to myslíte vážně? Jste normální? Takových co si "se jim stalo" znám jen ze svého života už celou řadu, od dětství až do dneška, všichni frajeři co si mysleli že ví o světě všechno. A těch blbejch co si k nim jen sedly taky dost. A každý týden noví ještě s mokrým řidičákem a tohle bude extra tupý kousek dokonce bez.

maty: Ano jsme naprosto normalni. Nejen ja ale dalsich 50 osob co jsem znal z okoli. Proste za nas tohle bylo naprosto normalni. On je zasadni rozdil jezdit s rozumem a vedet co delat, nez dostat auto od rodicu za uspesnou autoskolu a hned se v nem zabit.

No pokud se někdo promenáduje v autě bez řidičáku, tak to s rozumem rozhodně není. Mimochodem, za mého mládí se někde po vsi opravdu jezdilo na pincku. Ale tehdy byl násobně menší provoz a tak nějak jiná doba.

hodnocení

2x
Nesmíš se divit, že rodiče mají strach. Ty všechno vidíš svýma v podstatě téměř dětskýma očima. Až bude mít přítel řidičák v ruce, tak můžete řešit, jestli tě někam hodí. Do té doby bych myslela hlavně na bezpečí svoje a těch ostatních. Maminka má prostě obavy o tvůj život.

hodnocení

1x

Ze školy a na výlety to je taky po polních cestách?

kveta1
hodnocení

0x

Jezdí s čepicí na hlavě?

olinl

..kšiltem dozadu*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]