Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy

Od: martinmartas® odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, v cestovní kanceláři jsem zaplatil 200€ a podepsal smlouvu na výlet do zahraničí, do 14dnů od podepsání smlouvy mám zaplatit ještě 700€. Jenže přišli mi nečekané výdaje které musím zaplatit a na výlet už nebudu mít. Můžu odstoupit od smlouvy nebo se to nedá? Taky počítám že bude za to nějaká pokuta. Má někdo s tím zkušenosti? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elvyr
hodnocení

0x
Nejspise to bude pokuta 200€ neboli propadnuty zavdavek a ne vice, pokud tedy zbyva do zajezdu vice nez 30 dnu.
Kolik zbyva do data zajezdu?
Odstoupit bezpochyby muzete, to je jednostranny pravni ukon. Musite si precist co jste podepsal a VOP. Zkusenosti nemam, o 200€ nejspise prijdete. Alespon tak to byva v ubytovanich, kdyz je storno pozdeji nez 30 dnu pred prijezdem, nevraci se nic, jinak 50%.
hodnocení

Výlet do zahraničí má být za 19dní
id
Vše máte napsané v podmínkách v CK a ve vaší smlouvě. My ji nemůžeme přečíst, vy ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]