Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Beru kapky na prostatu Dr.Popov. Jsem spokojen s učinky atd. Objednal jsem si další kapky Spánek Nervy stejný výrobce. Mužu brát společně kapky? Jinak jaké máte zkušenosti s kapkami Dr. Popov? Děkuji.
Najděte si na Gůglu "léková interakce". Tam zadáte léky a dostane se vám vyhodnocení, co by spolu nemohlo fungovat.
Kapky na spánek bych brala samozřejmě večer, ty druhé v jinou dobu. Třeba to nevadí, ale neplácala bych to dohromady.
A co tak pane rudo se zeptat v té lekárně? U koho si kapky objednáváte by vás měl upozornit, s čím nekombinogvat a to včetně bylinek Gumídek tvrdí , že ne, ale proč je třeba na lékách upozornění , třeba na třezalku? A její preparáty...
A je na přepis?
Proč tedy doplňky stravy jsou volně prodejné, pokud mají svá rizika, kterých by se měl člověk bát?
Já bych to nehrotil a předávkovat se dá i alkoholem.
Pokud si to nenalije do oka, tak se nic zásadního nestane.
Tazatel se ptá na interakci mezi doplńky stravy a né mezi doplňky stravy a farmaky.
To by se mohlo psát i na grepy a citrusy v obchodech se zeleninou a ovocem, že jsou nebezpečné s některými léky.
Pokud chce tazatel relevantní odpověď, tak a´t napíše i léky které bere k těm doplňků stravy a přečte si jejich příbalové letáky (těch léků pochopitelně). Né těch zázračných elixírů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.