Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červené tečky na kůži

Od: tereza* odpovědí: 6 změna:
Zdravím! Nevíte, co znamenají tyhle červené tečky na kůži? Mám je už několik let a každé léto jich pár přibude. Je to ze sluníčka? Nijak mě to neobtěžuje, jen by mě zajímalo, proč se tvoří. Díky!
Červené tečky na kůži

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tenstejnej
hodnocení

2x

Vaše foto je dvourozměrné a ploché. Z jednorozměrného plochého obrázku není možné zjistit tvar. Pokud je to červená oblast, která nepředstavuje žádný výstupek na kůži, může se jednat jen o dutinu pod kůží pod kterou je krev. A doktorka to v mém případě neřešila. Nemyslím si že by to bylo něco vážného.

liska5
hodnocení

2x

Já tam vidím takové drobné tečičky. S věkem jich bude možná přibývat a budou i větší. Je to záležitost cévních vlásečnic a nazývají se angiomy, hemangiomy. Někdy bývají velké a červené, jako kuličky rybízu. To u starých lidí. Bývá to rodové. Prý to souvisí s kondicí jater.

hodnocení

0x

Tady je vysvětlení. Mám od doby, kdy si pamatuju, jak vypadá má noha.

Klasický článek s nadpisem "jsi chodící mrtvola" a textem "vlastně o nic nejde" :-D

Stepm a vaše rada?!

Pro klid se na to zeptat obvoďáka při příští preventivce a zbytečně se neděsit podobnými články ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]