Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriál hospoda

Od: divak odpovědí: 5 změna:

Pokud tady je nějaký znalec seriálu hospoda který jak se říká zná všech 52 dílů i pozpátku.

1 - Herec Lubomír Lipský tam učínkoval pouze 12 x

Když přicházel tak mu říkal Ladislav Potměšil "nazdar dědku" a on mu odpovídal "neříkej mi dědku, já Ti taky neříkám cucáku" - bylo to ve všech dílech když tam byl a byl to vždy pan Potměšil co mu to říkal?

2 - Herec Vlastimil Zavřel tam vystupoval 2x - jednou když zastupoval Josefa Dvořáka když byl na nějakém vojenském cvičení a podruhé kdy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Znám odpověď pouze na otázku číslo 2. Byl hned v prvním díle, kdy přišel do hospody po pohřbu starého pana Jonáše.

hodnocení

2x
Řekl bych, že ten Zavřel tam byl hned v tom prvním dílu, jak se v hospodě scházejí po funuse.

hodnocení

0x

Myslím, že mu dědku řekl i Kanyza, jak žrali zálohu na palmáre :-D

...A dědku nepletete se? Já sněd psů...Tenkrát to bylo běžný :)

min

V tom desátém dílu mu to Kanyza řekl dvakrát.Minuta 20,07 a 21,18.

hodnocení

0x

1. Minimálně jednou mu to neřekl a když mu pan Lipský říkal aby mu tak neříkal tak mu Potměšil odpovídal že mu ale dědku neřekl.

2. První díl když přichází z pohřbu a pan Zavřel má zájem o to provozovat hospodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]