Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr partnerky

Od: rosta odpovědí: 13 změna:
Nedokážu pochopit co dělám zle ve svém životě. Všude kolem sebe vidím páry kdy ta holka vypadá top a je s naprosto průměrným až podprůměrným klukem. Jako sám jsem měl několik holek v životě ale nikdy ne tak hezkou. Přitom jsem se o takové snažil a nikdy to nevyšlo. Už to trvá 7 let a nevím jak to změnit. Přitom na sobě makám ve fitku, sem tam nějakou oslovím, mám fajn práci, hezký auto a pořád nic. Asi to musí být osud, jinak si to už ani nedokážu vysvětlit.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
To je pouze o úhlu pohledu.
Já se často nestačím divit, když potkám vysportovaného kluka, který se za ruku vede s "mařenou" jejíž váha dosahuje třímístných čísel a postava připomíná onu zpěvačku Věru Bílou..

hodnocení

5x

@rosta - Přitom na sobě makám ve fitku, sem tam nějakou oslovím, mám fajn práci, hezký auto...
... jen ta modelína mi chybí. Možná je to na vás hodně poznat, že hledáte k tomu všemu "doplněk".

hodnocení

5x

Hezký kluci mají ošklivý holky a ošklivý kluci mají hezký holky. Tak to v životě chodí. :)

riva
hodnocení

3x

Pravděpodobně pro vás platí to, že si vždy budete myslet, že ovoce u souseda je lepší než to, co máte u sebe na zahradě. Asi je lepší si toto uvědomit a změnit přístup.

sasula
hodnocení

3x
Kolik ti je let? Budes asi beta šàšula. Nastuduj si hypergamii. Je to jinak nez tu vetsina ostatnich pise. Zenska si nevybira chlapa jen podle vzhledu! Chlap ano.

smode2
hodnocení

1x

Nefunguje-li jeden přístup, vymyslete jiný. Nicméně jak by řekl můj oblíbený Dan S. Kennedy v knížce 21 největších lží o úspěchu: štěstí (osud chcete-li) doopravdy existuje. A to netvrdí sám. Aneb jeden se snaží půl života, dělá vše správně a pořád osamělý a pak druhý - nemytý agresivní ochlasta s dluhy a pořád se na něj lepí ty nejkrásnější ženy. I tak se to běžně děje. Možná ale není problém v tomhle. Možná je to jen váš přístup - "snažit se" o "tak hezkou" nelze. Je to něco podobného jako v podnikání "něco zkoušet" vs "udělat to". Vy si musíte jednoduše snažit se jít o pro tu tak hezkou nejhezčí.

nerentier
hodnocení

0x

Jak to jen říct slušně a neporušit pravidla Poradny...hezké holky si většinou myslí, že při tom stačí jejich přítomnost a zbytek zařídí chlap. Snad více napoví název epizody jistého seriálu. *vtip*

hodnocení

0x
Takže jste si odpověděl sám. Chcete hezkou holku? Přestaňte na sebe přehnaně dbát, založte si na pivní panděro, s hygienou to taky moc nepřehánějte, páč správnej chlap smrdí potem a močem. A dejte se do pohody. ;)
Jinak vám můžu prozradit, že ti obyčejní chlapi vlastně zpravidla vůbec hezkou holku nehledali, spíš se chtěli držet při zemi.

liska5
hodnocení

0x

Možná z Tebe vyzařuje přílišná snaha, vážnost, dokonalost, jisté napětí... Zkus být víc pohodovej, samá sranda, ale milej a pozornej a trapasy ber s humorem. Na dívku se neupnout, jako věrný pes. Takoví ti "oddaní psi" nepřitahují. Tam nemůže být touha, když jsou jistí. Nechat si své koníčky, ať si slečna není až moc jistá, že je pokaždé na prvním místě... A přes ty zájmy se dostat tam, kde se vyskytuje více slečen. Myslím kurzy, oddíly, kluby, sbory, soubory, kroužky, expedice, kulturní akce. Po barech a hospodách nehledej, pokud nechceš barově hospodský typ. Určitě se nedrž rady páchnout potem, mít mastný vlasy a panděro.

sasula
Presne tak,asi se snazil az moc, sasula. Nepochopil, jak to funguje. To chlap zacne chapat az ve veku 30-40+… nekteri nikdy.
Nastesti, chlap je atraktivni veku 40-50 let, zenska ve velu 18-24 let. Takze je to vlastne v poradku.

hodnocení

0x

Asi máš málo peněz na bankovním účtu. To bude ten problém, musíš ukázat že máš na kontě pár milionů a taky na tebe pujdou hezké holky a je jedno jak vypadáš.

liska5

Však ukazuje. Má hezký auto...

ltz
hodnocení

0x
Existuje prostě taková smůla. A vám se ta smůla s holkami pořád lepí na paty... Třeba to jednou vyjde, když to budete nejméně čekat... se říká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]