Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Předevčírem jsem poslouchal jednu zakázanou rozhlasovou stanici a hráli tam skladbu, kterou se mně pomocí textu nedaří identifikovat. Čili na netu nebude. Tak trochu ve stylu Ročníku 47, byť mnohem jednodušší, nechci se dotknout maestra Daňka a to ani in memoriam. Dle hlasu starší chlap, kytara...v písni vzpomíná na staré lepší časy, pamatuji si jen útržky: Dyslektik nebo autista, to byl prostě jen debil, u psychologa kvůli tomu nikdo nebyl...byli jsme u rybníka a snítkou bezu lechtali holky na zádech...všude nebyly jen lány řepky...Pak vzpomíná něco doudlebského, snad "nad věží doudlebského kostela", nebo tak něco, zřejmě bude z onoho kraje. Doudleby jsou nicméně dvoje (UO, CB), takže nevím. Je to jehla v kupce sena, to samozřejmě chápu. Nevíte někdo? Děkuji.
Mohu vám prozradit, že ve vaší větě máte gramatickou chybu a logický lapsus. Napsal jsem to schválně v rámci sázky vůči sobě samému, že se celá diskuze zvrhne právě tímto směrem a kýženého výsledku se v žádném případě nedobereme.
...to bude asi marné, protože tato skladba není v jejich archivu. Mají jich tam několik různých, ale i tak se mně podařilo identifikovat jen jednu. Smůla. Zkusím jim napsat. Nicméně děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.