Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilkovna - bambusovky - scam?

Od: gilhad® odpovědí: 2 změna:

Přišla mi SMS ze Zásilkovny, že mám v jejich aplikaci uhradit dobírku asi na tři stovky a že nějaký Z-BOX.

Dohledal jsem si na stránkách zasilkovna.cz číslo zásilky Z3...4 a je to z bambusovky.cz do jakéhosi místa naprosto nesmyslně, kam bych si nic posílat nenechal.

Krom toho si nevzpomínám, že bych kdy u bambusovek cosi objednával, natož poslední dobou. V mailech taky od nich nic nemám.

Je to nějaký scam, nebo se někdo někde přepsal s telefonem? Setkali jste se nedávno s něčím podobným?

Co s tím dělat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bekr
hodnocení

8x
Pravděpodobně někdo špatně napsal telefon. V minulosti se mi to bohužel také stalo, asi to byl pokaždé stejný pitomec a přišly mi tak dvě avíza na dva balíky poslané přes ČP a jednou i přes Zásilkovnu. Vždy dobírka, vždy v jednom a tom samém městě na druhé straně republiky. Vždy si to dotyčný vyzvedl. V aplikaci Zásilkovny to mám mezi vyzvednutými, i když jsem v tom městě v životě nebyl. Takže nechte to být, on si to někdo vyzvedne, pokud ne, tak se to vrátí zpět, váš problém to není.

ben®
hodnocení

6x
Dobrý den, když neobjednal, tak nic neplatit a ignorovat (pokud nechcete informovat o této záležitosti/omylu ten obchod). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]