Nejste přihlášen/a.
V mládí jsem vousy nenosil a teď se jich už nechci vzdát. Zatímco kdysi jsem toto dilema neřešil, nyní je nové dilema, protože mě napadlo že o. sex chce asi každá žena. A představa, že bych se s ní po o. sexu líbal asi pro ní není úplně ideální. Ono se sice říká, že se jim nelíbí vousatí muži, ale ona to asi není až tak úplně pravda, že? Jelikož nechtějí přiznat narovinu jak to je, a pravda je složitější. Že když se muž nechce vzdát té výsady, tak vlastně je to ber nebo se toho vzdej... Ale oholit se by pro mě bylo asi jako kdyby mi někdo uřízl ptáka. Tak asi tak...
Dneska je doba, kdy snad každý druhý chlap je zarostlý, někteří tím zakrývají buclaté tvářičky a dvojitou bradu. Mně osobně se nikdy vousáči nelíbili, na mě vousáč působí odpudivě. Groteska je, když tu někteří kafraj, že neoholená žena dole je fuj a když je chlap neoholen na tváři, tak to není fuj? A teď do mne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.